USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Пожежу у волинському лісі гасили міліціонери

12 Квітня 2014 12:44
Не дочекавшись вогнеборців, волинські правоохоронці гасили лісову пожежу самотужки, повідомили у прес-службі волинської міліції.

На території Соснинської сільської ради Іваничівськогорайону начальник сектору ДІМ райвідділу підполковник міліції Михайло Бобик разом із дільничним інспектором міліції старшим лейтенантом міліції Вадимом Мельничуком помітили зі сторони соснового лісу дим. Не гаючи ні хвилини, правоохоронці вирушили туди.

Прибувши на місце події, вони побачили вогонь. Використовуючи підручні матеріали, працівники органів внутрішніх справ, кинулися його приборкувати.

Згідно зі статистикою рятувальників, на території області зареєстрували 30 пожеж в екосистемах. А відтак і рятувальники, і працівники органів внутрішніх справ постійно проводять профілактично-роз’яснювальну роботу із населенням, аби уникнути біди.

До слова, згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення, за несанкціоноване випалювання сухої природної рослинності, у разі виявлення фактів порушень, винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності. Зокрема на громадян накладається штраф від 170 до 340 гривень, на посадових осіб – від 850 до 1190 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 14:31
Правильно а хто це буде робити не ПС же! Хоть би одну новину показали де вони щось корисне зробили і корисне не язиком, а реальну справу!
1 Показати IP 12 Квітня 2014 21:55
пожежників не видно бо вони на такі пожежі виїзджають з дозволу керівництва і майже 80 відсотків приховують списуючи на хибні викликі або нанавчання є факти просимо відповідні органи розбратися бо бензин спалюється а його заставляють списувати якимись (викрутасами) незаконно, все для того щоб була нормальна статистика ось вам і зміна влади.
Маневичанка до Аноні Показати IP 12 Квітня 2014 22:48
А ім не має часу ,бо вони гроші збирають на своі потреби (треба ж за щось бухати)!НЕ іх барське діло пожежі гасити чи Украіну захищати!
роджлонп Показати IP 13 Квітня 2014 12:32
сам особисто бачив як в маневичах поженики велосипедами на пожежу в пар їхали з дітьми гасили а начальник іноморкою катаїця на що влада дивиць нехай хлопця куплять велосипеди то з них толку більше буде як зїхнього керівнитства на машинах
вільний Показати IP 14 Квітня 2014 22:51
правильно хлопці велосипедами на пожежу приїхали, а начальник бензин списав і заправив свою іномарку на що прокуратура дивиться та правоохоронні органи це ж корупція чи начальник маневицької пожарки зними ділиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus