USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Працівник банку вкрав з установи майже 6 тисяч доларів

29 Травня 2013 19:00
Луцький міськрайонний суд звільнив від кримінальної відповідальності шахрая, який вкрав у банку 6 тисяч доларів, - повідомляє «Під прицілом».

Так, чоловіка обвинувачують у тому, що він, працюючи на посаді старшого менеджера по роботі з малим бізнесом у відділенні №6 філії ПАТ КБ «Надра» Луцького регіонального управління, заради власного ж збагачення вніс до офіційних документів (трьох розписок про отримання клієнтом банку банківських карток, згідно договору «Про відкриття карткового рахунку та обслуговування кредитної картки із відкритим картковим рахунком» із загальним лімітом у 6 000 доларів США) завідомо неправдиві відомості.

Зокрема, правопорушник підписався іменем клієнта банку, тож вказані розписки містили неправдиві відомості про отримання клієнтом банку кредитних карток.

Надалі чоловік почав використовувати незаконно отриману кредитну картку та зняв із її рахунку 5 900 доларів США .

На першому судовому засіданні чоловік визнав свою вину повністю, однак з часом шахрай подав письмове клопотання, в якому просить закрити кримінальне провадження у справі через закінчення строків.

Тож, заслухавши сторону обвинуваченого, захисника та прокурора, які просили підтримати таке клопотання, суд вирішив закрити кримінальне провадження і звільнити банківського шахрая від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
@ Показати IP 29 Травня 2013 19:22
щось схоже на липу
Vasia Показати IP 29 Травня 2013 22:55
Схоже на правду, прокурори видоили вже 7000$ отже можна закрыты
Рома Показати IP 29 Травня 2013 23:46
Це як так? Можна вкрасти 7000$ і тебе просто відпустять? Які там строки закінчилися? Я в шоці з нашої судової системи.
андрiй76 Показати IP 30 Травня 2013 01:08
Вкрав булочку в магазині-ти злодій і тебе садять. Вкрав мільйони з державного бюджету-ти шанована особа і тебе поважають(а про тюрму навіть мови немає).Наші українські реалії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus