USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівника колонії на Волині засудили за передачу їжі засудженому

27 Травня 2014 15:46
Працівника Маневицької виправної колонії звільнено з роботи за корупційне правопорушення, - повідомили у прес-службі прокуратури області

Постановою Маневицького районного суду молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки Маневицької ВК №42 визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення.

Встановлено, що правоохоронець одержав грошові кошти за те, що без перевірки та необхідної реєстрації передав одному із засуджених продуктову передачу понад визначену норму.

За порушення встановлених законом обмежень щодо одержання дарунка суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень з конфіскацією незаконно одержаних коштів.

З роботи молодшого інспектора звільнено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 28 Травня 2014 08:14
Дурник. Взяв би биту, побив вікна у райдержадміністрації, спалив би центр Маневич, і героєм став би. А так, злочинець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus