USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівників «Ощадбанку» підозрюють у «криміналі»

24 Червня 2010 14:13
Прокуратура області підозрює службовців «Ощадбанку» у співучасті в економічному злочині.

Про це повідомив прокурор Волинської області Андрій Гіль на засіданні колегії прокуратури 24 червня.

Він прокоментував кримінальну справу, порушену відносно директора ратнівського СГК «Прогрес» Миколи Гурича. Зокрема, прокурор зазначив, що директора підозрюють у розкраданні бюджетних коштів і незаконному отриманні дотацій на суму близько 500 тисяч гривень.

«Були створені фіктивні підприємства. А у державному ощадному банку ці підприємства отримали кредити на суму майже шість мільйонів гривень. Учора був проведений обшук і докази вказують на те, що банківські працівники були в курсі. Як ще можна пояснити той факт, що у банку зберігалися печатки фіктивних підприємств», - відзначив прокурор.

Прокоментував Гіль і сутичку біля апеляційного суду , коли селяни вимагали звільнити з-під варти директора підприємства.

«Люди зарплати не отримували і навіть не знали, що на них були оформлені картки на зарплату. І хтось з цих карток їхні ж гроші знімав. А вони прийшли до суду захищати «хорошого господаря», - сказав прокурор.

«Дісталося» і прокурору Ратнівського району. Андрій Гіль відзначив, що у районі два роки не було порушено жодної кримінальної справ, які стосуються аграрного сектору. А фіктивні підприємства, які оформили кредити і отримали державні дотації існували на папері не один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Відьмак Показати IP 25 Червня 2010 10:03
От тобі й державний банк!
VSC до Відьмак Показати IP 25 Червня 2010 12:22
Чему удивляться, там зарплаты ниже, вот людям и приходиться думать о повышении своего благосостояния другими путями.
Уважний Показати IP 25 Червня 2010 18:14
В Ощадбанку одні злодії. З кожного рахунку, з кожної платіжної картки, з кожної пенсії знмається щомісячно по 1, 2 або 3 гривні. З одного боку небагато і ніхто шуміти не буде, а з другого боку накопичуються мільйони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus