USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронці спіймали волинського «Отелло»

22 Жовтня 2009 16:09

Кривдника, який у Луцьку хотів позбавити життя 16-річну дівчину, затримано. Ним виявився її знайомий, інформують 22 жовтня «Волинські новини».
Затриманий – учень одного з вишів Луцька, повідомляє сайт волинських правоохоронців.
Він розповів, що з Христиною (саме так звати постраждалу) знайомий – вона була його потенційною дівчиною. Але невдовзі молоді люди розійшлися. Хлопець не зміг пробачити цього Христині. Тож коли вона ввечері вирішила провідати знайомого, напав на дівчину та жорстоко їй помстився.
Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Луцького місьвідділу міліції. Порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на термін до восьми років.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus