USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці викрили канал постачання кокаїну

24 Квітня 2013 12:54
Канал постачання кокаїну в Україну викрили працівники СБУ.

Про це інформує УНІАН.

Такий наркоканал організував 52-річний киянин. Його спільник та кур’єр – 52-річний громадянин однієї з країн Балтії, перевозив наркотики через кордон власним автотранспортом. Їх затримали під час передачі контрабандно ввезеної партії кокаїну співробітники СБУ на українсько-польському кордоні у пункті митного пропуску «Ягодин» 21 квітня цього року.

Під час митного огляду у автомобілі зловмисників виявили схованку, з якої правоохоронці вилучили 300 грамів кокаїну. Орієнтовна вартість наркотику на «чорному» ринку становить понад 100 тисяч доларів. За висновками спеціалістів Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз СБ України, вміст активної речовини у затриманій партії кокаїну становить 97%.

Стосовно членів групи відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі вирішують питання щодо обрання міри запобіжного заходу для організатора та його спільника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 24 Квітня 2013 13:06
крохмаль запрацював-скоро всих наркоманив на волини переловить-и наркотрафики закрие-молодць
баранчик Шон до иван Показати IP 24 Квітня 2013 13:16
дик то ж СБУ. хоча міліція теж не дрімає: працівники Луцького МВ провели масштабну операцію, в ході якоі вилучили з незаконного обігу 2 грами речовини рослинного походження, схожоі на канабіс сатіву. Одного з борців наіть підвищили в посаді до дільничного інспектора міліціі.
ИВАН до баранчик Шон Показати IP 24 Квітня 2013 14:22
ТОДИ КРОХМАЛЬ ТРОХИ МОЛОДЕЦЬ -ПОВЧИТЬСЯ МОЖЕ ТАКОЖ ПОВИСЯТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus