USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура затримала главу Держфінпослуг Василя Волгу

19 Липня 2011 16:50
19 липня слідчий Генпрокуратури спільно з працівниками СБУ затримав та доставив до ізолятора тимчасового тримання голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України.

Як відомо, Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг із березня 2010 року очолює Василь Волга.

Як повідомила прес-служба Генпрокуратури, його затримано за вчинення злочину, пов’язаного з корупцією, - пише ТСН.

На даний час у справі проводяться необхідні слідчі дії.

Василь Волга, родом з Северодонецька, Луганської області. За освітою інженер-механік атомних енергетичних установок, а також закінчив МАУП за фахом банківська справа.

Волга є одним з лідерів блоку лівих і лівоцентристських сил.

Колишній соціаліст та соратник Петра Симоненка, Василь Волга став керівником Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг за квотою Компартії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаючий Показати IP 19 Липня 2011 18:17
Цей плачучий більшовик і син Героя колишнього СЕРЕСЕР, героїчний підводник (як він скрізь і всім про себе розповідав), прийшовши на цю посаду, збільшив "тарифи" на ліцензії для кредитних спілок у 5 разів! Мав мережу посередників, діяв дуже обережно, але попався. Зухвалий, жорстокий, підступний, за копійку пожене вошу за 100 км.
андрей Показати IP 19 Липня 2011 18:47
Це провоукація, Волга нормальний чувак
Helge Показати IP 19 Липня 2011 20:57
Да - этот Волга - та ещё Гнида... Мне он запомнился вечно лоснящимися губами и жирным подбородком, постоянно сглатывающим слюну... - подлый, хитрый,коварный и циничный Враг Украины - хорошо, что те, на кого он работал, его же и уничтожат...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus