USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прикордонника-вбивцю можуть посадити довічно

10 Лютого 2010 08:50
Прикордонника, який застрелив заправника на АЗС у Любешові Волинської області, можуть засудити до 15 років позбавлення волі чи до довічного ув’язнення.
Про це розповів начальник слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України, полковник юстиції Василь Розман.
Проти звинуваченого у злочині порушили карну справу за статтею «зумисне вбивство з хуліганських мотивів».  «Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі», - повідомив Розман.
Нагадаємо, 7 лютого на автозаправній станції смт Любешів після сварки з працівниками АЗС прикордонник застрелив з автомата одного з них і поранив іншого. Сварка виникла після того, як заправники пояснили, що чоловік має зачекати – була перезміна.
Як стало відомо, прикордонник, авто якого не захотіли заправляти, викликав свого знайомого. Саме той, що приїхав, і мав у машині автомат.
Винуватця, яким виявився начальник прикордонної служби «Дольськ», майор прикордонної служби Віталій Лисюк, затримали через кілька годин у Камені-Каширському.
Військовий прокурор Луцького гарнізону Валерій Платонов каже, що деякі обставини справи вказують на те, що прикордонник мав намір саме убити, а не злякати чи поранити людей. «В машині у нього була біта, пістолет, який стріляє гумовими кулями. Але він попри все вибрав бойовий автомат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 10 Лютого 2010 09:49
Можуть посадити, а можуть и не посадити. Все залежить від товщини котлети.
Зеник Показати IP 10 Лютого 2010 10:49
батя вбивці завезе полковнику юстиції пакет з баблом, і перешиють статтю - інкурмінуватимуть не навмисне вбивство чи самозахист... Сумніваюсь шо довічне дадуть
Вікінг Показати IP 10 Лютого 2010 16:27
Думаю пару років відсидить і вийде достроково. Швидше за все, може і на державній службі опинитися. Чомусь така підозра напрошується у звязку із буденністю українською. Якби в селі по пяні кум кума підстріли - тоді можуть і довічно. А так не все так просто буде.
Хакер Показати IP 10 Лютого 2010 20:02
Занадто резонансна справа.Не так легко зам"яти.Сяде як мінімум на 15 років,я впевнений.
лучанин Показати IP 11 Лютого 2010 22:36
в нас після тюрьми не тількі на посаді можна лишитись, а й президентом стати.
lakki Показати IP 20 Квітня 2011 03:23
Тут не все сказано, він також був у стані алкогольного сп"яніння, перед тим святкував своє 32-річчя, тим більше він втік з місця подій, а автомат відвіз на "чистку" на кордон...Лисюка хотіли зробити визнати психічно хворим,але дуже багато тоді б людей "свыше" пішло,не вигідно! Засудили його до 12 років з позбавленням звання і подальшої служби і відшкодуванням сім"ї загиблого 200000 грн...ось так!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus