USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонники не пустили в Білорусь 200 пляшок «Пшеничної»

26 Червня 2010 09:07
Прикордонники у Ратнівському районі Волині затримали чоловіка з 10 ящиками горілки, які той хотів вивезти в Білорусь.

Про це повідомив начальник прес-служби Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.

Охоронці кордону на ділянці відділу прикордонної служби «Самари», що у Ратнівському районі на Волині, отримали оперативну інформацію про підготовку незаконного переміщення товарів через державний кордон та негайно зв’язались з білоруськими колегами.

Неподалік від кордону прикордонники затримали громадянина без документів, який «оберігав» в кущах десять ящиків горілки. «Хранителем» 200 пляшок по 0,5 «Пшенічної» з українськими акцизними марками виявився місцевий мешканець села Межисить 1978 року народження, якого до кордону доставили гужовою підводою та наказали очікувати сигналу для переносу оковитої у Білорусь.

Під час огляду прилеглої місцевості було виявлено ще одні сліди під’їзду до кордону возу з кіньми та ознаки переносу через кордон товарів.

Невдовзі білоруські прикордонники проінформували, що далеко товар не заїхав – вони затримали гужову підводу з десятьма тюками трикотажних виробів.

Затриманому місцевому мешканцю районний суд присудив добу адмінарешту за спробу незаконного перетину кордону.

Але йому ще прийдеться давати пояснення митникам про спробу переміщення товарів поза митним контролем. Передану їм по акту горілку було оцінено в 2200 гривень, - повідомили у Луцькому прикордонному загоні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus