USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Прикордонники перекрили тютюновий канал через Західний Буг

12 Листопада 2009 16:26
Учора на україно-польському кордоні у Волинській області співробітники Держприкордонслужби припинили діяльність каналу контрабанди цигарок. Правоохоронці затримали 4-х громадян України, які автомобілем «УАЗ» та човном з електромотором намагалися переправити через Західний Буг за кордон 30 ящиків (15 тисяч пачок) цигарок «L&M», «Clasik», «Святий Георгій». Про це 12 листопада інформують «Волинські новини».
За інформацією прес-служби Луцького прикордонного загону, співробітники Держприкордонслужби України та Прикордоної варти Республіки Польща знали про підготовку до правопорушення. На ділянці відділу прикордонної служби «Грабове» правоохоронці влаштували контрабандистам засідку. За допомогою тепловізійного комплексу наряд мобільної застави «Луцьк» спостерігав за порушниками, яких за 10 метрів від лінії кордону затримали.
Затримані четверо жителів міста Любомль документів із собою не мали. Вони доставлені до відділу прикордонної служби «Ягодин». Міру їхньої відповідальності за спробу незаконного перетинання держаного кодону визначить суд. Вилучені у контрабандистів цигарки, човен та машину прикордонники планують передати в митницю.
Варто сказати, що це перший результат при використанні мобільного тепловізійного комплексу на базі мікроавтобуса «Фольксваген Т-5», який відділ прикордонної служби «Ягодин» отримав укінці жовтня. Сучасна техніка дозволяє правоохоронцям виявляти об’єкти, які виділяють тепло (людей, автомобілі), у будь-який час доби та за будь-якої погоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 17:39
Те, що вони зловили це капля в морі,в порівняні з тим які об єми контрабандних цигарок іде через Закарпаття і Буковину.
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 19:34
Митники тільки замилюють нам очі(тіпа працюємо).Ловлять лише тих хто не поділився от і все. Розумні на кордоні проплачують і провозять все що можна.
OrestN Показати IP 12 Листопада 2009 21:11
саме більше шкоди контрабандою приносять корумповані чиновники, які не кілограмами а тонами провозять товарів через кордон.
seal Показати IP 12 Листопада 2009 23:51
Зловили то й молодці. Добросовісне виконання своїх службових обов'язків повинне бути нормою для наших силових структур. І те, що техніка сучасна з'являється це теж добре. Непокоїть лише те, що на місці одних порушників - завтра появляться інші, адже для багатьох жителів поліських районів це чи не єдиний на сьогодні спосіб заробляння грошей. Так що подібні повідомлення, на жаль, ми ще не раз зможемо прочитати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus