USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ранок у Луцьку: 3 ДТП за участю жінок

4 Квітня 2014 10:00
На відрізку у 2 кілометри по проспекту Перемоги у Луцьку трапилося 2 ДТП. Про це повідомили очевидці.
Окрім того, у цей же час аварія сталася і на Вишкові. Зауважимо, у кожному з інцидентів за кермом одного з автомобілів були жінки. У всіх випадках автомобілі, якими керували чоловіки, «наздоганяли» автівки панянок. Інформація перевіряється.

Як пишуть на луцькій дошці, на мості, що перед гіпермаркетом Там-Там автомобіль із чоловіком за кермом в’їхав в Шкоду, якою керувала жінка. «Жіночка - на Шкоді. Чувак на чомусь цікавішому. В мужика походу радіатор потік..», - пише користувач Zheny@.

Трохи ближче – перед переходом, що навпроти автошколи біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки, зі слів очевидця, автомобіль, за кермом якого був також чоловік, в'їхав в КІА, керувала якою жінка.

Більше того, орієнтовно о 8:30 на перехресті Стрілецька -Вишків-Набережна авто, за кермом якого теж був чоловік, наздогнало легковик із жінкою за кермом. «Зі сторони Мотору мужик на Т4 догняв лігковушку. Збіг чи ні, за кермом якої була жінка. Пластмаси на дорозі не було, значить відбулись нервовим стресом, + можливо, й тріщинами на бамперах», - коментує користувач bodia88888.

Зауважимо, усі ДТП трапилися сьогодні у проміжку між 8 і 9 годиною ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
505 Показати IP 4 Квітня 2014 10:25
дома недають то вони по мисту ловлять жертв
луцьк Показати IP 4 Квітня 2014 11:50
не гарна стаття! Тому що чоловіки також були учасниками ДТП! щодня трапляється безліч ДТП за участі одних та інших! Навіщо так акцентувати увагу на статі? Напевне, статтю писав якийсь ненависник жінок...або жінка яка дуже хоче мати автомобіль
505 до луцьк Показати IP 4 Квітня 2014 12:03
там ж написано НЕВИНОВАТАЯ Я ОН САМ ПРИШОЛ
:-) Показати IP 4 Квітня 2014 16:32
Що це за подання матеріалу? ВН - може вам в Расєю ? Ви суть передавайте, а не своє збочене враження, заспокойтесь і змиріться з тим, що жінок за кермом щодня більшає, вам це не грозить
123 Показати IP 4 Квітня 2014 23:10
та баба (блонІнка за рулем) на Т4 зранку в 8.26 на Вишкові біля ліцею, обдріпала пішоходів, хоча могла ту калюжу обїхати, шкода що на переїзді поїзд не їхав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus