USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Реконструйований «проспект» Шевченка вже почав просідати. ФОТО

24 Жовтня 2013 09:40
Недобудований «проспект» Шевченка у Володимирі-Волинському на очах у мешканців міста просідає під землю.

«Впродовж літа триває масштабна, багатомільйонна реконструкція вулиці Шевченка у «проспект», що включає в себе переукладання столітньої бруківки, облаштування пішохідних доріжок та заміну ліхтарів вуличного освітлення. З того, що вже зроблено, а це не більше 60% від загальних робіт, можна зробити висновок, що про надання вулиці Шевченка історичного шарму – можна забути. І схоже, що після «реконструкції» цю вулицю не можна буде назвати не те, що проспектом, а навіть провулком.
Пішохідні доріжки є вузькими, на них ледь розминаються дві людини і нині цей новий тротуар в багатьох місцях, після двомісячної експлуатації, вже просідає під землю, що є наслідком неякісного укладання тротуарної плитки. Переукладання столітньої бруківки проводиться, на думку мешканців вулиці, з багатьма порушеннями елементарних будівельних норм та за допомогою примітивних технічних засобів – зокрема звичайного поліна.
Вуличні ліхтарі, які вже освітлюють «проспект» личили б перенаселеному китайському кварталу, а не древній, історичній вулиці», - зазначив голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба.


Жителі Привокзального мікрорайону, до якого належить і вулиця Шевченка, обурені якістю виконання робіт, які, на їхню думку, проводять не кваліфіковані, тимчасово наймані робітники без відповідного досвіду дорожніх робіт.

На думку старожилів вулиці Шевченка, реконструкція їхньої вулиці перетворилася у клондайк для відмивання грошей і майбутній «проспект імені Саганюка» буде ще однією масною плямою на репутації мера 1025-літнього Володимира-Волинського.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus