USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рівненського поліцейського, який прострелив собі голову, цькували на роботі

9 Жовтня 2019 20:21
33-річного інспектора чергової частини поліції Рівне, якого вранці 9 жовтня знайшли мертвим на робочому місці з табельною зброєю, цькувало керівництво.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За інформацією поліції, висували кілька стандартних можливих причин самогубства. Зокрема – заборгованість за кредитами й проблеми в родині.

Водночас колеги загиблого, які вирішили залишитися анонімними, ймовірною причиною називають конфлікт з керівництвом рівненської поліції.

«Була низка проблем: проблема у сім’ї, також дитина з ДЦП і ще є проблема в керівнику. З матюками, з ображаннями говорять, що ти не потрібний», – сказав поліцейський журналістам.

У поліції гіпотезу цькування не підтверджують. Навпаки – згадують загиблого тільки як сумлінного працівника. За словами заступника ГУНП в Рівненській області Олександра Панасюка, напередодні та в день трагедії інспектор ні з ким не сварився і поводився спокійно.
Наразі правоохоронці проводять службове розслідування.

Мертвим із вогнепальним пораненням голови чергового знайшли сьогодні вранці, 9 жовтня. Поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Визначається підслідність кримінального провадження. Крім того, працівниками внутрішньої безпеки та відділу інспекції особового складу за вказаним фактом проводитиметься службове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2019 20:35
Це цькування на кожній роботі,тільки в нас чомусь люди не судяться за це,хоча законом передбачений захисть,але.Ніби всі ми люди,але на роботі чомусь гірше собак.Шукають слабшого і гризуть.
Анатолій Показати IP 9 Жовтня 2019 22:06
Шкода хлопця. Співчуття рідним та близьким. Щороку співробітники поліції повинні проходити психологічні тести. Цікаво, як в очі батьків дивляться " психологи" , які допускають людей до несення служби з зброєю після таких випадків. Беручи до уваги, що такі випадки не поодинокі.
Гуф Показати IP 9 Жовтня 2019 23:23
Тварі (мусарські керівники) довели хлопця.
123 Показати IP 10 Жовтня 2019 10:53
Пригадайте керівників на Волині яких притянув Француз із Рівного. Фелик, Іван "труба" це були не керівники а шизофреник з наркоманом. Хто з ними робив той знає. Такщо це підтверджує не адекватність в поведінці керівників з Рівного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus