USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рівнянин у Луцьку на тротуарі збив пішохода. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

5 Лютого 2014 11:52
Автопригода трапилася на вулиці Конякіна в Луцьку.

28-річний водій, житель Рівного, керуючи автомобілем «Шкода-октавія», рухався в напрямку вулиці Карпенка-Карого. Під час перестроювання в ліву смугу, він не переконався, що це буде безпечним, не надав переваги в русі 18-річному жителю Луцького району, який керував автомобілем «Мерседес», що прямував у попутньому напрямку в лівій смузі, внаслідок чого відбулося зіткнення, інформують у прес-службі волинської міліції.

Після зіткнення «Мерседес» виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де скоїв наїзд на 58-річну лучанку.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження.

Згідно із висновком експертиз, обидва водії були тверезими.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.



Як згодом повідомляє ТРК «Аверс», за кермом «Мерседесу» був 18-річний син заступника начальника волинської міліції, полковника Володимира Поліщука. Говорити на камеру хлопець відмовився. Надати будь-які коментарі щодо дорожньо-транспортної пригоди нам відмовили і в прес-службі обласної ДАІ. Мовляв, до кінця робочого дня, вони не мають жодної інформації про аварію.

Водій «Шкоди» : «Я рухався звідти по своїй полосі, виїжджала з зупинки маршрутка, я її пропускав. «Мерседес» їхав на великій швидкості та «влупив» мене в ліве крило… Машина просто їхала на пішохідний, а там стояла якась жінка і він її збив».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Соломія Показати IP 5 Лютого 2014 21:55
Оце то да! Хлопець на шкоді не винуватий! Хлопці на мерсі гнали і не дотримувались жодних правил. Обгону в тому числі. А вийшовши з машини, почали дивитись на ушкодження своєї автівки, а не надавати допомогу жінці, яку збили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus