USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Росія відкрито стягує військову техніку до материкової частини України

12 Березня 2014 21:36
Переміщення військової техніки навіть не маскують.

Сьогодні з різних джерел отримані відео- та фотопідтвердження маневрів російських військових. Спрямування важкої армійської техніки в український бік «сусіди» навіть не приховують, інформує Уніан.

Кадри з транспортуванням БМП залізницею свідки зняли біля російського селища Велика Лопань, у Бєлгородській області, йдеться в сюжеті «Новин 2+2».

Так само самохідні артилерійські установки возять вулицями Ростова, навіть без маскування - просто посеред білого дня.


Виконувач обов’язків міністра оборони України Ігор Тенюх раніше повідомляв, що біля північно-східного кордону України уже зосереджено 220 тисяч військовиків Російської Федерації, 1800 російських танків та 400 гелікоптерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 13 Березня 2014 10:36
так, наших сьогодні теж відправляють на південь. боже, зупини божевілля. щоб ви передохли, інваліди розуму. вся собача хунта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus