USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Росія здригнеться від кількості вантажу 200», - Дніпропетровськ

28 Серпня 2014 14:58
Рада оборони регіону вводить план "Б" і включає в нього Запорізьку область та прилеглі території в Донецькій області, - інформує Українська правда.

Про це заявив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан, говорячи про засідання Ради оборони регіону.

"На засіданні буде введено план "Б". Деталі розкрити не можу – це секретна інформація", - зазначив він.

"Ми запросили керівництво Запорізької області і включаємо їх в план "Б". Ми технічно взяли на себе забезпечення цієї області, тому що вона слабша і ми бачимо, що вторгнення може бути перш за все по лінії саме Запорізької області", - сказав він.

"Тому ми беремо на себе кураторство цієї області і прилеглі території, зокрема Маріуполь і все, що за ним", - наголосив Корбан.

Водночас Корбан наголосив, що якщо російські військові зайдуть на землю Дніпропетровської та Запорізької областей, в Росію поїдуть тисячі гробів з вантажем "200".

"У випадку агресії з боку Російської Федерації і дружніх їй терористів з Донецької області, в Росію поїдуть тисячі "вантажу 200". Щоб всі росіяни нарешті отямились і тверезо подивилися на керівництво своєї країни", - зазначив Корбан.

"Російська Федерація просто здригнеться від кількості "вантажу 200", які поїдуть у випадку вторгнення", - підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 15:01
Корбану добре: чуть шо чкурне в Ізраіль...
не-байдужко Показати IP 28 Серпня 2014 15:25
Э ээ..эээ-это мы Анонима -ан*низмой назвали.....не обижайте их...они и так соль поедят которую им сам Путин-х*йло привез.теперь водой запивают.говорят вкусно.
До ватніка аноніма Показати IP 28 Серпня 2014 16:16
Коли вже ти кудись чкурнеш звідси? Набрид. Чесне слово
Говерла до До ватніка аноніма Показати IP 28 Серпня 2014 16:54
Давайте скинимось і наймемо хакерів, щоб визначили дислокацію "Анонімів" і їм подібних. Незаконно? А ховати щодня українців і розпалювати ворожнечу - законно?
ананас до Говерла Показати IP 28 Серпня 2014 17:04
напиши заяву у відповідні органи, вони вже давно мали би знайти цю гниду і посадити, а як що воно з паРаши пише - заблокувати назавжди.
Говерла до ананас Показати IP 28 Серпня 2014 17:36
Відповідні органи надто вайлуваті щоб оперативно відпрацювти заяву. Ініциатива народу - швидше і ефективніше
Дончанин до Говерла Показати IP 28 Серпня 2014 18:09
коментар було видалено
Говерла до Дончанин Показати IP 28 Серпня 2014 19:33
Климчук Сергій Дмитрович - настоящий Человек и Патриот. Знал лично. Рашистская пуля оборвала его жизнь, но дух и волю к процветанию Украины не уничтожат ни тучи "градов" ни мощь "ураганов". Серёжа! Ты не погиб! Ты пример для нас, прости, что не уберегли. Вечная память и Слава!
Чувак Показати IP 28 Серпня 2014 17:28
Коломойський , Корбан - красавци, чуваки сказали - чуваки зробили і зроблять ! Просто молодчяги, патріоти дійсно своєї області, міста, України (незважаючи на свою національність) !!! От якби такими були Ахметови,Тарути, Пінчуки, Фірташи тай інші крутелики-бізнесмени то і цього всього не було б ніколи. А тепер Ахметушка ой як у попі сидить зі своїми заявами щодо втрати бізнесу ради миру на долбаній ДНР. Слава Україні, Героям слава ! Слава дніпропетровським бізнесменам, які так чітко говорять про захист своєї області та Запоріжжя в т.ч і Маріуполя !
Ося до Чувак Показати IP 28 Серпня 2014 22:33
ось цим хитрі євреї (Коломойський , Корбан) відрізняються від монголо-татар (ахметов). вони вміють цінувати та берегти те, де заробляють, на відміну від тих, хто краде (яник і Ко)
макеевчанин Показати IP 29 Серпня 2014 08:58
эх ребятки,какое счатье что вы не видели как стреляют грады,дай бог чтоб и не увидели,но такое хвастовство я уже слышал перед началом ато. мира вам !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus