USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Рожищенці порушили закон і сидять без світла. ФОТО

2 Серпня 2010 16:37
Енергетики не можуть доїхати з обладнанням до трансформатора у містечку Рожище на Волині через те, що жителі будинків, які через аварію лишилися без електроенергії, забудували під’їзди до трансформатора.

Про це повідомили у прес-службі ВАТ «Волиньобленерго».

Увечері 1 серпня через сильний вітер у Рожищі вийшов з ладу трансформатор. Проте жителі частини вулиці Чайковського залишаються без енергопостачання через власні незаконно збудовані господарські приміщення, які перекрили проїзд місцевим енергетикам до місця аварії.

Рожищенський міський голова Афган Алієв пообіцяв, що з самовільною забудовою місцева влада розбереться на найближчій сесії міської Ради.

Поки ж що енергетики «ламають» голову над тим, як доставити важку техніку до місця аварії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 2 Серпня 2010 19:34
нехай демонтують свої юрти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus