USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рятуючи коня, сам загинув у вогні

21 Листопада 2010 14:41
В селі Малий Обзир, що в Камінь-Каширському районі, у господарстві Олени та Костянтина Кістенюків трапилась пожежа з трагічним наслідком.

Господарська будівля загорілась вечірньої пори, - повідомила 20 листопада газета «Волинь нова» .

Сімдесятирічний хазяїн почав рятувати живність. Йому вдалось вигнати із хліва й корову. У стайні залишився ще кінь, який вперто не хотів виходити з приміщення.

Тим часом будівлю охопило вогнем. Коли на місце пожежі згодом приїхав підрозділ з Маневицької СДПЧ-13 (а це за 50 кілометрів від села), то гасити було уже нічого. Господарську дерев'яну будівлю вогонь знищив повністю.

Невдовзі прибули й вогнеборці з Каменя-Каширського, яким, до речі, діставатись сюди проблемно. З райцентру до Малого Обзира напряму - 34 кілометри. Проте вогнеборці змушені добиратись сюди в об'їзд (а це вже 74 кілометри), оскільки через переїзди на меліоративному каналі може пройти лише легковий автомобіль.

Отож, спільними зусиллями локалізували пожежу лише після опівночі. На згарищі поряд із обгорілим конем знайшли і бездиханне тіло господаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus