USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ вирахувала волинянина-«мінера» Верховної Ради

24 Травня 2013 09:59
Волинські правоохоронці встановили особу зловмисника, який здійснив неправдиве повідомлення про замінування приміщення українського парламенту.
Про це інформує IA ZIK з посиланням на власну інформацію.

Як стало відомо, телефонним терористом виявився мешканець Турійського району.

Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про злочин) Кримінального кодексу України.

«Працівники СБУ внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – стверджує співрозмовник. Із його слів, розслідуватиме справу міліція.

Однак інші джерела повідомили, що чоловік лише проживав колись у Турійському районі, але наразі нібито зареєстрований у Рівненській області.

Нагадаємо, 22 травня, до Печерського РУ ГУМВС України у Києві з мобільного зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що він залишив біля будівлі Верховної Ради України вибухівку.

«Повторно, приблизно через 15 хвилин, з того ж мобільного телефону надійшло повідомлення про закладення вибухівки біля будівлі Верховної Ради України, при цьому невідомий назвав ім’я та прізвище, а також те, що він нібито проживає у Києві і вказав адресу.

Під час обстеження приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявили, евакуація не проводилася. Встановили, що дзвінок із мобільного телефону здійснили із території Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus