USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ затримали організаторів вибуху у Макіївці

7 Квітня 2011 12:45
СБУ закінчила розслідування справи за фактом вибухів 20 січня у Макіївці та пред’явила звинувачення двом мешканцям Донецької області.
Слідчій відділ Управління СБ України в Донецькій області завершив розслідування кримінальної справи за фактом вибухів 20 січня у м.Макіївка за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.258 Кримінального кодексу України (теракт), повідомляє МАІР.
У ході розслідування пред’явлено звинувачення двом мешканцям Донецької області, які наразі завершили ознайомлення з матеріалами справи.
У межах досудового слідства проведено понад 40 слідчих відтворень, більше 30 експертиз, понад 20 очних ставок.
7 квітня матеріали справи скеровані до прокуратури Донецької області для затвердження обвинувачувального висновку з метою подальшої передачі до суду, повідомив прес-центр СБ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus