USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Семенченко висунув 5 вимог до Міноборони

28 Серпня 2014 12:01
Командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко, якого раніше поранили у бою за Іловайськ, висунув 5 вимог до представників Міністерства оборони.

Семенченко у жорсткій формі вимагав допомогти його бійцям, які знаходяться в оточенні в Іловайську і забрати із зони АТО молодих бійців і відправити на Донбас людей віком 30-40 років, які "готові помирати за Батьківщину", - інформує ТСН.

Також він вимагав надати бійцям добровольчих батальйонів військову техніку та важке озброєння.

"Час біт закінчився у березні. Час автоматів закінчився у липні. Наразі час танків, протитанкових комплексів, ПЗРК и так далі", - заявив комбат.

Також він вимагав налагодити взаємодію авіації, танків, артилерії, піхоти, ВСУ, батальйонів міліції, адже наразі вона "нижче за будь-яку критику". Останньою його вимогою - підтримка Міноборони та Генштабу добровольчих батальйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
віктор Показати IP 28 Серпня 2014 12:13
вимоги справедливі
до матросов Показати IP 28 Серпня 2014 12:17
він захисник своєї Батьківщини,а ти наволоч яка його осуджує
Світлана Показати IP 28 Серпня 2014 12:27
Семенченко вправі ставити свої вимоги, оскільки несе відповідальність за своїх людей,чого не можна сказати про наших генералів.Вони пішли захищати свою землю добровольцями, але це не означає, що повернутися живими вони уже не вправі.Після розстрілу 51 бригади під Волновахою, щось мало змінитись, а бачимо ту ж саму картину, підмогу просять та не отримують, техніку і боєприпаси не підвозять, а Волинь знову чекає своїх героїв у трунах.ГЕНЕРАЛИ ЯК ВИ МОЖЕТЕ ДИВИТИСЯ НАМ У ВІЧІ,ЗНАЮЧИ, СКІЛЬКИ СМЕРТЕЙ НА ВАШІЙ СОВІСТІ.
Анонім до Світлана Показати IP 28 Серпня 2014 13:08
А їм глибоко наплювать на нас з вами.Не їх же діти гинуть в нікому непотрібній війні.Не йти і все.Не захищати інтереси наших олігархів,бо це війна олігархів.Хай у першу чергу йдуцть дітки Гунчиків, Єеремеєвих,Іівахових.Ахметова.Мартиняка -олігарха,який людей, які на нього прашуть має за собак.Депутат чортів.
мирНА до Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 13:15
....продовження луценків, пашинських, Парубіїв, Мартиненків... Гузь, Пирожик... от тоді і у простих людей більше патриотизму з'явиться!
Курчак до Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 14:18
Так в Мартиняка немає дітей..,ну й претензій відповідно нема.Ну,а де Ви таке бачили,щоб сам нардеп пішов добровільно? Його ніякими методами не загониш,адже він недоторканий.
Саша до Курчак Показати IP 28 Серпня 2014 15:51
хто сказав що в Мартиняка немае дітей!?
факт до Світлана Показати IP 28 Серпня 2014 13:14
А ви по суті питання розбирались? А є у достатній кількості та підмога, озброєння... Чи ви думаєте танки, гармати, літаки... з пластилину ліпляться і скільки їх вже виведено з ладу, захоплено, а те що на складах не придатне?! Немає чим допомагати коли на всіх напрямках ідуть наступи сепарів і рашинських військових!
я Показати IP 28 Серпня 2014 12:58
вероятно могут, с-ки, люди для них ничто....
увч Показати IP 28 Серпня 2014 13:15
коментар було видалено
я Показати IP 28 Серпня 2014 14:41
мартиняк вже не депутат...
Аманда Показати IP 28 Серпня 2014 17:09
Семен - профес1онал, який знаэ, що робити.
НОНА Показати IP 28 Серпня 2014 19:50
Відносно озброєння Семенченко правий. Добровольчі батальйони треба озброювати кулеметами ДШК, НСВТ, гранатометами СПГ-9 і по арабському варіанту все ставити на легкові вантажівки або джипи. А от стосовно керівництва в першу чергу треба визначитися з централізацією керівництва, щоб керував один командир. А то на одному блок-посту розміщується підрозділ Міністерства Оборони, нацгвардії і добровольчий батальйон і керує три командири. Толку не буде. Коли керує один командир всіма підрозділами, він відповідає і за забеспечення боєприпасами, і продуктами і за результати ведення бойових дій але всі підпорядковуються йому. Тоді і толк буде. Це основа військової справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus