USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шахрайки з Волині «знімали порчу» у Рівному

18 Червня 2011 12:18
У Млинові Рівненської області затримали двох мешканок Володимира-Волинського, які напередодні виманили сумочку з грішми і золотими виробами у 16-річної мешканки Рівного.
11 червня до чергової частини Рівненської міліції зателефонувала рівнянка та повідомила про факт шахрайства. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Жінка розповіла, що в обідню пору на вулиці Гагаріна невідомі особи перестріли її 16-річну дочку та під приводом «зняття порчі» виманили у неї сумочку, в якій знаходились золоті вироби, гроші та мобільний телефон.
Загальна вартість здобичі шахраїв становила приблизно 8400 гривень.
А днем раніше у 16-річної рівнянки Юлії на вулиці Соборній обласного центру невідома жінка циганської національності аналогічним способом заволоділа її двома золотими каблучками, золотим ланцюжком з хрестиком, сережками та жіночою сумочкою, в якій знаходились гроші в сумі 70 гривень та іншими особистими речами.
«Працівники карного розшуку направили службам орієнтування на затримання підозрілого автомобіля «ВАЗ-2106» жовтого кольору, – повідомив перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області Микола Хватаймуха. – 15 червня працівники Державтоінспекції у Млинові затримали цей автомобіль, у салоні якого перебували дві особи циганської національності. Їх доставили до райвідділу міліції, а звідти — до Рівненського МВ УМВС».
36-річна Галина, жителька Володимир-Волинського Волинської області, розповідає, що підзаробити трохи грошей їй запропонувала сусідка Лідія, яка живе поруч із нею. Адже на прожиття та виховання трьох дітей коштів не вистачає.
Її робота полягала лише у тому, аби відвезти Лідію до Рівного.
Оскільки Галина має власний транспорт і право на керування ним, подрузі не відмовила. Вони поїхали на Рівненщину. Зупинившись на одній із вулиць Рівного, Лідія кудись пішла. За деякий час вона повернулася і наказала їхати. Та тоді, як з’ясувалося пізніше, Лідія «зняла порчу» із рівнянки.
Наразі порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Підозрювані особи затримані та знаходяться в ІТТ Рівненського МВ УМВС.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus