USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шість сіл Волині - досі без світла

21 Травня 2013 10:45
Знеструмлення шести населених пунтків сталось на Волині увечері 20 травня та в ніч на 21 травня внаслідок несприятливих погодних умов (сильний дощ, гроза, шквалисті пориви вітру) через спрацювання систем захисту ліній електропередач.

Як повідомили у прес-службі ДСНС України у Волинській області, за станом на 6:00 електропостачання 3 ЛЕП (1 частково, 2 - повністю), 22 транспортні підстанції, 6 населених пунктах: частково у селі Романів Луцького району, частково у селах Водячів, Чемерин, Олика Ківерцівського району, а повністю були позбавлені електропостачання села Носовичі та Жорнище.

За станом на 10:42 у населених пунтках оперативно працюють над відновленням електропостачання виїзні бригади, - повідомили у ПАТ «Волиньобленерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus