USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шкіль потрапив в автоаварію

7 Травня 2011 13:06
Народний депутат Андрій Шкіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляє офіційний сайт МВС України, 7 травня в 00 год. 02 хв. до чергової частини ГУ МВС України в Києві надійшло повідомлення ДТП на одній із столичних вулиць, внаслідок якої тілесні ушкодження отримав народний депутат Шкіль.

Як з’ясувалося, 6 травня, о 22 год. 23 хв. на вулиці Камишинській, 4, що у столиці автомобіль "NISSAN QASHAI", за кермом якого й перебував Шкіль, рухався зі сторони проспекту Науки, у напрямку вулиці Помислова та з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іномаркою марки "VOLKSVAGEN", який рухався назустріч.

"Внаслідок ДПТ тілесні ушкодження отримав водій "NISSAN QASHAI" Андрій Шкіль. Наразі його доставлено до однієї з столичних лікарень для надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

58-річний водій "VOLKSVAGEN" та двоє його пасажирів тілесних ушкоджень не отримали.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу. З’ясовуються всі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus