USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомий волонтер та депутат Луцькради травмувався на дорозі, його прооперували

20 Березня 2020 14:10
Відомий волинський волонтер, депутат Луцької міської ради Сергій Балицький 19 березня травмувався на велосипеді повертаючись з сесії міськради. Чоловіка прооперували, він знаходиться в лікарні.

Про це повідомили на сторінці БФ «Серце Патріота».

«Поїздка до ООС переноситься на невизначений термін, волонтер Сергій Балицький потрапив вчора ввечері в аварію, їхавши на велосипеді після сесії Луцької міської ради додому, наразі знаходиться в лікарні, стан стабільний. Молимося за здоров'я та бажаємо швидкого одужання!», - йдеться в повідомленні.
Його сестра Ольга Балицька в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла, що Сергій Іванович отримав травму голови від падіння з велосипеда. Від наїзду на перешкоду він злетів з велосипеда та вдарився головою об асфальт. Його прооперували, загрози його життю немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Березня 2020 17:43
Де це трапилось,біля Гостинця калюжа крові була.Яка хороша людина,дуже шкода що так трапилось,шолом потрібно вдівати.Видужуйте Сергій!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus