USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шкіль сам винен у ДТП, – міліція. ФОТО

10 Травня 2011 12:13
Неофіційна версія правоохоронців щодо ДТП, у яку потрапив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль, – винен нардеп, мовляв, він грубо порушил правила дорожнього руху.
На думку міліціонерів, «судячи з пошкоджень, які отримали автомобілі, зіткнення сталося по дотичній. Поки не зрозуміло, чи була сильно перевищена швидкість автомобілем Шкіля. Але виїзд на зустрічну точно був, це грубе порушення правил, тут явна вина депутата», – цитує правоохоронців «Сегодня». Про це пише День.
Офіційної відповіді в міліції на запитання, хто винен у ДТП, поки немає.
«Голосіївським РВВС порушено кримінальну справу. Поки йде слідство», – повідомила директор департаменту зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ МВС Вікторія Кушнір.
За даними Magnolia-TV, співробітники якої були на місці ДТП, автомобіль Шкіля перевищив швидкість. Посилило аварію те, що дорога була мокрою через дощ і погано освітленою. Депутат отримав травми: забій легень, струс мозку.
Водій і пасажири Volkswagen не постраждали.
«Дорога на тій вулиці вся в ямах, там не можна їхати швидко, – заявив у свою чергу нардеп від БЮТ Михайло Волинець, який відвідав Шкіля в лікарні. – Можливо, Андрій об'їжджав вибоїну і тому опинився на зустрічній. Сам він погано пам'ятає аварію».
«Проби показали, що алкоголю в крові депутата не було», – розповів екс-міністр охорони здоров'я Микола Поліщук.
Життя Шкілю врятував пасажир мікроавтобуса, який виявився лікарем-анестезіологом – він надав першу допомогу до приїзду «швидкої».
Зараз Шкіль перебуває в реанімації. Лікарі кажуть, що, оскільки у Шкіля травма легень, йому важко говорити і потрібен спокій. Зараз стан депутата стабільний.
Як відомо, ДТП сталася 7 травня о 22:23 на вулиці Камишинського в Києві. Автомобіль депутата Nissan qashqai виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus