USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Школяр помер на дискотеці

14 Вересня 2010 15:50
Шокуючий випадок стався минулої п'ятниці, 10 вересня в селі Павлівка Іваничівського району - під час дискотеки у фойє місцевої школи помер одинадцятикласник Микола Причепа.

Як розповіла сільський голова Ніна Петренко, традиційно там проводилися тематичні вечори, після яких організовували дискотеки. Адже ні будинку культури, ні клубу в Павлівці немає, - пише 14 вересня «Волинь нова».

Старшокласники, серед яких була й сестра Миколи, як завжди, танцювали та веселилися. За порядком стежили педагоги.

В якийсь момент, близько 20 години 45 хвилин, хлопцеві стало погано і він впав. Вчителі взялися робити масаж серця, штучне дихання, облили холодною водою. Але Миколі не кращало.

Лікар «швидкої допомоги», який прибув з Іванич, також не зарадив біді. Судмедекспертиза констатувала раптову серцеву смерть.

Чому саме юнак у розквіті сил помер - на це питання відповідь надійде через тиждень-два, коли будуть проведені більш детальні аналізи та експертизи.

А поки що всі, хто знав Миколу, не ймуть віри, що він так несподівано помер. Адже хлопець відзначався неабиякими спортивними здібностями. Був капітаном шкільної волейбольної команди, воротарем - у футбольній збірній, яка неодноразово захищала честь Павлівки на районних змаганнях.

Піклувався про чотирьох молодших братиків та сестричок, найменшенькій з яких виповнилося дев'ять місяців. Микола, вихований та працелюбний, був найстаршим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus