USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Школяр стріляв у ліцеїстів «про всяк випадок». ВІДЕО

4 Березня 2011 16:47
Щодо неповнолітнього Юрія В., який у Любомлі стріляв по учнях ліцею, порушено кримінальну справу.
Про це розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Шипук, – повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Нагадаємо, старшокласник однієї зі шкіл міста Любомля з’ясовував стосунки з ліцеїстами за допомогою пневматичного пістолета.
Хлопець зайшов у один із класів ліцею, де навчався його знайомий Владислав, та повідомив, що на його мобільний телефонують з погрозами і він підозрює цього учня у причетності.
Але хлопчина відповів, що нічого не знає про це, й порадив з’ясовувати конфлікт самостійно.
Тоді Юрій вийшов у коридор, вийняв із кишені пневматичний пістолет та здійснив кілька пострілів у хлопців. Як пізніше пояснив сам неповнолітній – «про всяк випадок».
У неповнолітнього хулігана правоохоронці вилучили пневматичну зброю та кастет, який хлопець теж носив при собі.
У поясненнях Юрій В. стверджував, що пістолет і кастет він знайшов поблизу руїн старої лікарні і узяв собі.
За словами Василя Шипука, Юрій В., житель села Бірки Любомльського району , раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок і перебував на обліку в КМСД області.
(Відео взято із ТСН.)







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus