USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сюрпризи» на волинських пляжах

10 Червня 2014 11:40
Вже тиждень, як у Ковелі розпочався сезон відпочинку на березі річки Турія. Однак виявилося, що пляжі на цій водоймі належним чином не облаштовані, інформує «ПроКовель».

Приміром, водне плесо для купання діток й досі не окреслене буйками, а це є грубим порушенням вимог правил безпеки на воді. Зі слівпрацівників рятувальної станції, комунальники підприємства «Добробут», якому підпорядкована територія міського пляжу, ніяк не спроможуться придбати якісний, надійний трос для встановлення на ньому сигнальних буйків.

Крім того, ті ж таки комунальники цьогоріч вимостили берег дитячого пляжу сумішшю з піску та глини. І, як наслідок, вода у річці під час купання дітей набуває забарвлення неприємного рижуватого кольору, що далекий від естетичного вигляду. Також глина дуже липне до мокрих ніг, а оминути її не можливо, бо східців з води на берег на дитячому пляжі немає.

На міському пляжі встановили лише три кабінки для переодягання по обидва боки річки, а ще одна, яку намагалися примостити поряд з дитячим пляжем, вже розвалилася, бо була виготовлена з іржавого металу. Тепер ця купа металобрухту лежить обабіч дитячого пляжу.

При вході на пляж розміщені інформаційні щити, на яких ясніють застереження для відвідувачів. Тут, зокрема, зазначено, що забороняється приводити та купати собак, приносити та розпивати спиртні напої, засмічувати територію пляжу, однак, як виявилося, ніхто виконання цих вимог не контролює – ні комунальники, ні міліція, ні екологи. Допоки ж це неподобство триватиме!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Еколог Показати IP 10 Червня 2014 12:50
Пляжі відкриті незаконно. Без погоджень санепідемстанції, пожежників, екології!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus