USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Скандальний волинський депутат судиться з сиротою

27 Травня 2014 17:21
Мешканка Володимира-Волинського чекає чергового судового засідання. На неї до суду подав місцевий депутат за «приниження честі і гідності й образу ділової репутації».

Ольга Нечитайло, виступаючи на одному із віч у Володимирі-Волинському, поставила питання про закриття місцевого молодіжно-культурного центру «Метелик» як «розсадника бандитизму, наркоманії, підпільного ігрового бізнесу, алкоголізму неповнолітніх». З її слів, у закладі відбуваються постійні бійки, там регулярно розпивають спиртні напої неповнолітні. Власником закладу є депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз.

Після цього виступу він подав на сироту Ольгу Нечитайло до суду і вимагає стягнути на його користь 55 тисяч гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, депутат вже не вперше опиняється у центрі гучного скандалу: у березні цього року він побив двох жителів Володимира-Волинського, а згодом погрожував фізичною розправою керівнику місцевого осередку ВО «Свобода» Сергію Кобі.

У міській раді навіть намагалися позбавити депутата мандату, однак, рішення вирішили відкласти до завершення розслідування правоохоронними органами.

Що ж до позову на Ольга Нечитайло, то дівчина стверджує, що про славу «Метелика» знає все місто, але всі бояться виступити проти депутата.

«Я висловила думку громади. Я вважаю, що неприпустимо, щоб громаду мого міста представляла така людина як Руслан Мороз. Про нього не було жодного позитивного відгуку. І хоч ті, хто на Руслана Мороза написали заяви їх забирають та я втратила надто багато друзів на Майдані щоб на це закривати очі», - каже дівчина.

Щоправда, у дівчини надії на виграш небагато, бо захисник депутата - зять голови суду. Однак здаватися вона не збирається і каже, що замовкнути її не змусять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Народ Показати IP 27 Травня 2014 17:47
А де правий сектор,люстрацыйний комытет?
люстратор до Народ Показати IP 27 Травня 2014 19:04
Правий сектор у Володимирі створили самі бандюки Мороза з числа боксерів -антимайданівців ! Це просто липа.
Людмила до Народ Показати IP 29 Травня 2014 10:44
люстратори такі самі ідіоти (крім Зінкевича, Петруніна і Стемковського) як і мороз! Тільки культурно говорять на публіку, а самі роблять чорні справи! Та і кому потрібна тепер Оля? Використали і кинули!
Петро Показати IP 27 Травня 2014 17:55
От так завжди: "громада" все знає і мовчить,а за неї добивається правди одна людина... Та закидати "дрінками " того "метелика", щоб тілько крильця задиміли...
Ас до Петро Показати IP 27 Травня 2014 18:13
А фільми давно дивилися? В кіно зажди так. ("Лісник" та ін)
дійсно до Петро Показати IP 27 Травня 2014 19:06
Пару коктейлів молотова, хоч для цього бл...шніка і бензину шкода.
Ех Показати IP 27 Травня 2014 18:28
Володимирська хунта!!!! Мороза треба судити, хамло і бидло
сивочолий до Ех Показати IP 28 Травня 2014 08:11
Залучення бандюганів до влади і залякування ними опозиціонерів- останній примітивний спосіб Саганюка протриматись біля корита.
erh Показати IP 27 Травня 2014 18:38
Мороз -моральний урод. І якщо він залишиться депутатом, грош ціна всяким майданам . люстраціям, небесним сотням....Все це для бидла.А морози вічні.
Просто Я Показати IP 27 Травня 2014 20:04
Ще й в когось язик повертається називати цього " мясника" депутатом. Його виборці прихильники "сильної україни "певне не далеко від нього відійшли?
!!! Показати IP 27 Травня 2014 20:52
це ппц...люди це БАНДЮГАНІЩЄ, який на хр....н депутат, закрити той "заклад" ви ще його щось там слухаєте, я думав божеволію, коли читав що Мороз депутат,проте в країні де президент мав кримінальне минуле нічого дивного немає, але ж шановні жителі Володимира ви як ніхто знаєте цього мудака все залежить від ВАС.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
саша до !!! Показати IP 27 Травня 2014 23:30
Та не тільки мороз! Там більша половини депутатів - непотріб! І хто їх тільки вибирав... Хоча понятно і так, як вони там опинились.
освальд до саша Показати IP 28 Травня 2014 08:08
Скажи хто двій друг- скажу хто ти.Мер міста Саганюк- ішов з цим садистом і злодюгою в одному списку...Які коментарі ще можуть бути ???
тигр Показати IP 28 Травня 2014 08:12
На всю область Саганюк прославився з Морозом і не робить ніяких висновків.Чому?
віват Волинь до тигр Показати IP 28 Травня 2014 08:47
Не той рівень мислення. На звіті перед містом плів, що Мороз до нього вже в опозиції, хоча той сидів в нього перед носом.А що старий немічний чоловяга зробить з бандюками, яких сам понаводив до ради. Казав сам що він безсилий в подібних питаннях, хоча в інших - герой.Особливо коли треба замочити чийсь бізнес і дати "фас" команду контролюючим чинушам.В місті без дозвлу царя жоден холоп не перне.
філолог Показати IP 28 Травня 2014 08:28
А вони один одного варті)) що Руслан з пяти слів шість матюків, що Олька - з пяти вісім))) Вони коли один з одним розмовляли - мами дітей у бік відводили!
директор ЗОШ №1 до філолог Показати IP 28 Травня 2014 08:39
З людьми треба розмовляти тою мовою, яку вони розуміють...Кажу Вам як посадовець.
Новини волині до директор ЗОШ №1 Показати IP 28 Травня 2014 16:09
Тоді з Морозом вона правильно говорила. Та й тебе, Ігоре, як проригівського сателіта, треба гнати в шию. Досить з молодих викладачів збивати гроші за працевлаштування.
Андрій до філолог Показати IP 28 Травня 2014 08:47
Не заговорюйте теми піднятого питання.Ненормативна лексика є навіть в художних творах.Честі і гідності у Мороза апріорі бути не може.Це аксіома.Від таких депутатів потрібно позбавлятися негайно.
Антимороз Показати IP 28 Травня 2014 15:56
Скинемось на кілера......
юля Показати IP 28 Травня 2014 15:57
колись ця активістка висказалася, що у неї рівень ай-кью вищий ніж у Мороза. Оце видно, що вийщий з тієї кількості матів на секунду! Під шумок засвітитися, прославитися та відцарапати собі кватирку та грошенят побільше. Ну звичайнісінький набір для українського борця за правду! В місті живе десяток сиріт з сімями та дітьми, яким потрібне житло, але ж вони на майдані не були! Вони вдень і вночі працюють аби копічину на хліб заробити, а оля і сита і вдіта і ніде не працює! Цікаво звідки в бідненької грошинята? Відать по ночах вагони розгружає, чи шини соває з польщі
місцевий до юля Показати IP 28 Травня 2014 19:56
ні сидить за вишиванням сам в неї роботу замовляв . шикарні сорочки вишиває. а ще малює. і наскільки відомо мені як і кожен другий на польшу їздить і справді шини возить. та на хліб не соромно заробити. і воно нічого не цапає. а має на то право і якщо ви вельмо шановна пані ходили на віче то вона піднімала питання не тільки своє а всіх сиріт .чому вони стоять на чергах а квартири получають прокурори.дорочі не чіпає фінансові статки інших людей. будь то мороз чи хтось інший а лишень поведінку що до мешканців міста
юля до місцевий Показати IP 28 Травня 2014 22:20
не ліпіть горбатого бо вишиванням та маоюванням у нашій провінції хіба що на пачку цигарок заробиш, а тут ще й десь жити треба...Не ліпіть святих з тих, у кого з уст ллється тільки бруд! Якщо так люди як вона будуть грати головну скрипку в нашому місті, то наші з вами діти та внуки нам біля скроні покрутять, бо ж ми все це шапіто дивилися! А вам шановний час бути омбуцменом, хоча ....
знову юля до місцевий Показати IP 28 Травня 2014 22:23
А про поведінку чужих варто говорити тоді, коли сам можеш стати прикладом. А тут не той варіант. Олі самій впору б над своєю поведінкою задуматися
Антисаганюк Показати IP 28 Травня 2014 16:28
коментар було видалено
Самий місцевий Показати IP 28 Травня 2014 23:13
Оля нехай відповідаю за свої слова мороз її не побив а подав до суду за брехню яку вона зорпускае серед людей маючи за ціль самопіар запамятай олечко авторитет заробляеться роками і лише потрібними справами ти обрала не ту компанію чайка сорока сусік карпюка коба грек це люди без авторитету якщо вони підуть у депутати то їх знову і знову ніхто не обере приклад вибори президента тягнибик програв допкіну от і весь сказ будеш брехати будеш відповідати
Писака до Самий місцевий Показати IP 29 Травня 2014 08:25
Навчися хоч прізвища писати як треба, і крапки - коми розставляти.
місцевий Показати IP 29 Травня 2014 00:21
Громадо. чого на дівчину накинулись. Як відомо вона то озвучила та як сказати на правду є чого зачипати Мороза. Ми всі знаємо що твориться у тому горе метелику. А хто такий Мороз і подавно. і нічого вона не збрихала. Тай самопіару там не має. А активна позиція та думка то не погано. а навіть добре що є люди які її мають. І де ви там побачили головну скрипку. Та чогось аж надто підозріло лишень після слухань стосовно міліціянта Мороз згадав про якусь там образу. А що до поведінки -імпульсивна . та як на мене то після того що вона пережила любий нервовим стане. Тай не прагне вона ні посад ні депутатства нічогісінького. Сам чув як говорила що хочу спокою. А от друзі по майдану і справді її використовують я про Чайку та інших.СКАЖУ ОДНЕ ЩО КОЛИ ВОНА ЗАСТУПАЛАСЬ ЗА ТИХ ПОБИТИХ МОРОЗОМ ЧОЛОВІКІВ ТО ЛИШЕНЬ ТОМУ ЩО САМА ЗНАЛА ЯК БУТИ ПОБИТОЮ ВЛАДОЮ.Молодець.
правда до місцевий Показати IP 29 Травня 2014 08:30
Та не громада на дівчину накинулась, а пару покидьків, які труться біля садюги мОРОЗА і тої володимирської влади з якої перхоть сипиться.
кулик до правда Показати IP 29 Травня 2014 15:27
А ви шо думаєте, шо садюги мають час вам тут царапати в неті на ваші капості? Ні, вони роблять свою чорну справу! Не спокушайтеся, шо вони вами будуть цікавитися....А громада міста це трохи шось більше ніж вони, ви та Оля....Дістанете - побачите!
Людмила Показати IP 29 Травня 2014 10:36
Я би Олі порадила відкрити на кінець очі і побачити у якому вона оточенні. Звичайно вона думала що коба, карпюк, чайковська, залуський і вся їхня компанія - це чесні і порядні люди. Але вони для свого піару тупо її використали! побачили що дівчина нікому мовчати не буде, а їм таку треба! Хіба самі вони не знають хто такий мороз чи інші? Знають, але сцикуни всі разом взяті! Чужими руками краще жар вигортати! Їм треба таких, хто буде гавкати на інших, но не дай Бог на них! І що тепер хтось з тієї компанії їй допоможе? Хоть би не часом! Та і відгукуються вони по за очі за неї погано....і не всі чорні справи Оля знає про тих святош. Що можна сказати про людей, котрі вкрали половину коштів зібраних на Майдан????? От і з того треба робити віисновок!
панас до Людмила Показати IP 29 Травня 2014 15:24
То я бачу шо Оля в гончих псах у всієї володимирської чайкобратії! Помили, прикормили, а потім....натравили на того кого треба. Мама чайка так зі всіма своїми поплічниками робить. Талант в людини просто.
Про маму чайку Показати IP 29 Травня 2014 17:54
Ця чайка просто брехлива мерзота вона завжди робить все чужими руками Оля не слухай її бо всі хто її слухав тепер про неї забули і стали жити краще то вона чайка то чайка тарликова розберись чаечка у своїй сімьї для початку а ми тебе все одно не виберемо от побачиш
Мотогон Показати IP 29 Травня 2014 18:41
Оля держись! Не здавайся! Если что, приедем и покажем кто в Украине хозяин. Депутаты-бандюки или мы, простой Украинский народ.
колян до Мотогон Показати IP 30 Травня 2014 13:09
То певно хтось з колишніх клієнтів так ряно підтримує робінгудку))))
запитання Показати IP 29 Травня 2014 20:20
Петро Данилович , ви присадите бандюків чи це зробить ГРОМАДА?
ТАТУСЬ Показати IP 29 Травня 2014 22:51
В "Маяку" . через дорогу - догонимось, не продадуть- старших попросимо !!!
Присажу Показати IP 30 Травня 2014 00:47
Присажу їх небагато грек карпо чайка коба сорока суслік і здаеться все а так у місті все нормально підлікуемо під час виборів самозванців і далі працювати а як інакше пишіть мені чекаю до зустрічі на ВН
олічка до Присажу Показати IP 31 Травня 2014 12:25
Напевне сам відморозок писав. БО ТАК ТУПО І НЕГРАМОТНО БІЛЬШЕ НІХТО НЕ ЗДАТНИЙ..Цікаво яка в охоронця мера " княжого міста" освіта?
глухий Показати IP 31 Травня 2014 16:04
Перепитую другий раз : "Де" правий сектор" ? ....вашу мать ! Чого бандюгани в "княжому" нагліють ?Скільки будемо терпіти?
Люда до глухий Показати IP 31 Травня 2014 22:38
Правого сектору у нашому місті немає!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Є тільки бандугруповання створене під правий сектор папиком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus