USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Слідчий поліції затягує справу про групове побиття лучанки?

1 Вересня 2016 11:56
Поліція Луцька півроку затягують досудове розслідування із справи про побиття лучанки групою осіб - нанесення їй умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Ймовірна причина такого стану речей – незацікавленість слідчого, який веде справу у результатах кримінального провадження.

Про це у своєму запиті під час засідання 12-ої сесії Луцької міської ради повідомив депутат від політичної партій Українське об’єднання патріотів – УКРОП Ігор Поліщук.Так, у сесійній залі обранець громади звернувся до начальника Луцького ВП ГУНП у Волинській області Олега Кічука та прокурора Луцької місцевої прокуратури Олександра Шпоти.

Він пояснив, що до нього, як до депутата міської ради, звернулась громадянка Інна Мосійчук, щодо якої групою осіб 4 березня 2016 року було вчинено хуліганські дії та спричинено тілесні ушкоджень середньої тяжкості. Інцидент трапився у районі гіпермаркету «Там-Там».

Вести справу доручили слідчому СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області, Демидюку А.

Утім, за станом на сьогодні досудове розслідування триває вже майже 6 місяців, однак жодного процесуального рішення з приводу вищезгаданої справи так і не прийняли, хоча правоохоронці встановили осіб, які вчинили кримінальне правопорушення. Їх опізнала й сама постраждала.

До слова, як повідомив депутат, більшість наявних у матеріалах справи доказів фактично було здобуто потерпілою стороною.

Окрім цього, постраждала жінка подала заяву про відвід слідчого у зв’язку з тим, що є підстави вважати, що слідчий Демидюк особисто заінтересований в результатах кримінального провадження, зокрема існують обставини, які викликають обґрунтовані сумніви в його неупередженості. Однак така заява задоволена не була.

«У зв’язку з фактичною бездіяльністю слідчого та затягуванням досудового розслідування вказаного кримінального провадження, прошу вирішити питання щодо відсторонення слідчого Демидюка від розслідування вказаного кримінального провадження та призначення у справі іншого слідчого. У межах компетенції посприяти закінченню досудового розслідування вказаного кримінального провадження у найкоротші строки», - звернувся обранець громади до колег.

Таку ініціативу підтримала більшість присутніх у сесійній залі депутатів. Зокрема, 27 обранців запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
юрка Показати IP 1 Вересня 2016 12:08
Ахаха...так це ж цей Демидюк, якого недавно зловили на хабарі в 200дол., Уб*юдок
Інна до юрка Показати IP 8 Вересня 2016 15:05
Ні! Це його брат близнюк!!!
Лена Показати IP 1 Вересня 2016 12:20
владиська зараз , сором що у нас така влада що хто що хоче те і робить!!!!!!!!!!
Просто Показати IP 1 Вересня 2016 13:12
Бл*, аж не странно, що виникла така стаття... Знов заказуха.... Пів року йде слідство, а саме зара, коли йде справа по слідчому випливло. Цікаво, а яка вартість вот цього всього?
Інна до Просто Показати IP 8 Вересня 2016 15:06
Не все за гроші робиться, як Ви думаєте!
!!! Показати IP 1 Вересня 2016 22:12
Ах хтось розуміє, що таке докази, їх достатність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus