USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп Мосійчук прийшов п’яним на прямий ефір

29 Травня 2019 12:48
Народний депутат України Ігор Мосійчук прийшов на прямий ефірі телеканалу ZIK в нетверезому стані. Це запідозрили глядачі, які висловлювали свою думку в коментарях, а деякі навіть телефонували в студію, щоб про це сказати.

Так, один чоловік подзвонив і зазначив: «На мою думку, Мосійчук знаходиться в нетверезому стані у вас в студії». На що нардеп йому відповів: «Ви можете оцінювати як завгодно. Я перебуваю в стані, в якому я є».

Наступний телеглядач зазначив, що «якщо такі депутати п’яні будуть керувати у нас у країні, то толку не буде».

«Вам чекушечку ще потрібно принести або келих пива, щоб ви заспокоїлися?», — поцікавився ще один глядач.

У відповідь на це Мосійчук обізвав цих людей «виродками», якими керують «з певного центру».

Пізніше він заявив, що «всі ці виродки, які телефонують і розповідають: « Нетверезий стан, ідіот, дурень» тощо. Це все люди, які направляються з певного центру. Господи дай їм розуміння …. Не будемо уточнювати (з якого центру) але ми все розуміємо з якого».

Після таких слів нардепу, ведучий попросив поважати глядачів.

«Просто людина подзвонила, сказав, ви там такий сякий. Я скажу звідки, його попросили зателефонувати, щоб дискредитувати мене. Ось і все», – заявив нардеп.

До цього Мосійчук говорив, що в студію приїхав з лікарні і у нього важкий психологічний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 29 Травня 2019 13:05
... от за кого, вони всіх нас мають, раз собі таке дозволяють !!! Стидоття - Ганьба !!!
Йоп до лучанин Показати IP 29 Травня 2019 14:09
Йому просто дуже боляче з своїм шефом розлучатись, от бідолага й заливає.
Леонід до Йоп Показати IP 21 Червня 2019 15:07
Навпаки, це ефір на нього прийшов
Дохтор Хаос Показати IP 29 Травня 2019 13:19
Та це просто медсестра в лікарні попутала пляшечки і вколола йому спирт замість ліків)))
777 Показати IP 29 Травня 2019 16:51
А мы тебя еще раз выберем. ты ж хороший
веремій Показати IP 29 Травня 2019 17:13
У результаті керування країною такими , з дозволу сказати "народними депутатами" , за п"яить років КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ СТАВ У ЧОТИРИ РАЗИ БІДНІШИМ, А ВОНИ НАГРАБУВАЛИ У НАС МИЛЬЙОНИ І МІЛЬЯРДИ !!!! Оті всі "ротердамиь+" та "європейські" тарифи на газ принесли тим мерзотникам , починаючи з порошенків-вальцманів, гройсманів, яценюків, отих всіх бурбаків,пашинських, кононенків,свинарчуків, парубіїв, ляшків, та іншій погані , криваві гроші !!! У результаті вибору українцями нового Президента всі вони відчувають, що шара закінчується , а ЧЕСНО ЗАРОБИТИ ГРОШІ ВОНИ НЕ В ЗМОЗІ, БО ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ ТІЛЬКИ КРАЛИ ТА БРЕХАЛИ ЛЮДЯМ !!! Ото ж у них і наступає когнитивний дисонанс, який вони й заливають оковитою ! Гнати їх всіх треба від влади та саджати до в"язниць за наругу над українським народом, над Конституцією, за торгівлю кров"ю захисників країни !!! БАНДУ ГЕТЬ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ !!!
Василь до веремій Показати IP 29 Травня 2019 21:21
Ніби тверезі нас скеровували туди, куди треба. Ми ж самі їх і вибираємо або з бодуна , або здуру. І 25% мало можуть вплинути на наш "розумний" вибір. П'ять президентів нам не вгодили. Зараз шостий і що. Я співчуваю Зеленському. Наше невдоволення всім красиво (але не культурно) відображає українське прислів'я: "І пердниш - розсердиш, і набздиш - не вгодиш". Не буде з нас ще довго діла, бо ми одночасно і дурні і бідні: "Если и третий муж бъет жену по морде, то это уже причина не в муже!". А у нас не третій, а вже шостий... муж!
Степаній до Василь Показати IP 29 Травня 2019 22:14
Так ви "муж" чи "жена", а то щось не зрозуміло. І за що вас бють по морді ?
Андрій Заполтв'янськ до веремій Показати IP 30 Травня 2019 23:20
Досить Соловйових переспівувати. Порошенко - не Вальцман. І не був ним до російсько - української війни. Він був Вальцманом до виборчої кампанії. А тільки-но вона почалася - відразу знов перестав ним бути. Поцікався - подивися як працюють Кісельови С-ка Беєви. А ти їм підспівуєш. Тобто на чий млин л'єш воду. Сам, напевно, за клоуна голосував?
иванко Показати IP 29 Травня 2019 18:39
какой он пришел на эфир какая в сущности разница от подобныхему депутатов толку для народа как от козла молока
Андрій Заполтв'янськ Показати IP 30 Травня 2019 23:14
Це - наша Еліта ! Висновок - ми такий народ, і наша еліта - отака. А гівнюком, хабарником, корупціонером я його не називав. Бо він - Депутат Верховної Ради України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus