USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі школи і садочки змушують передплачувати комунальну газету

24 Лютого 2016 14:28
В освітні заклади міста управління освіти надсилає листи, в яких рекомендує пожвавити передплату газети «Луцький замок» як «незмінного і надійного партнера педагогів».

Про це стало відомо під час 4 сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 лютого.

Зі слів депутата міськради, очільника фракції «УКРОП» Ігоря Поліщука, до нього систематично звертаються представники дошкільних і шкільних навчальних закладів, які стверджують, що їх змушують передплачувати газету «Луцький замок».

Як приклад, він прочитав витяг з листа від управління освіти, скерований керівникам навчальних закладів за підписом головного освітянина міста Олега Гребенюка.

Зокрема, в листі йдеться наступне: «Аналіз показників передплати газети «Луцький замок» свідчить про те, що не всі заклади взяли участь у передплатній кампанії. Редакція газети є незмінним і надійним партнером педагогів. Рекомендуємо активізувати передплату газети «Луцький замок».

Відтак, депутат в запиті, адресованому Луцькому міському голові, попросив припинити практику примусової передплати комунальної газети.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хвілолог Показати IP 24 Лютого 2016 14:55
Це правда. Звертаються також до приватних підприємств.
Перехожий Показати IP 24 Лютого 2016 15:13
Кругом якусь мукулатуру всунути хочуть. Та ж податкова своїм вісником задовбала, навіть тамтешні працівники на нього вже плюються (це для них " обязаловка" по вказівці керівництва), але все рівно через раз клянчать виписати, а журнальчик не з дешевих , приблизно 200 грн. А скільки ще таких "луцьких замків" та "вісників" під кожну структуру, особливо хитрозаді чинуші, понапридумували, та за цей рахунок гребуть бабло чужими руками.
Юлія Парій Показати IP 24 Лютого 2016 17:20
Романюк примудряється навіть на газеті заробляти, не гребує нічим
Ірина Таран Показати IP 24 Лютого 2016 17:30
Та це ж обдирання бюджетників, нічим не гребують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus