USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сльозогінний газ і опір: подробиці затримання «домушників» у Луцьку

24 Жовтня 2017 16:55
Днями повідомлялося, про замах на грабіж із проникненням у житло, вчинений у Луцьку 49-річним грузином, мешканцем міста Запоріжжя, та двома його спільниками.

22 жовтня, близько 12 години, троє зловмисників, підібравши ключ, проникли у квартиру в будинку на вулиці Кравчука. Факт проникнення помітили пильні сусіди, які викликали екіпаж патрульних, повідомили у патрульній поліції Луцька.

На виклик про підозрілих осіб полісмени прибули за 5 хвилин, підійшли до квартири на 7 поверсі, біля якої, за словами заявника, і тупцювали чоловіки, але слідів взлому не виявили, двері були зачинені.

Один з патрульних спустився вниз, аби в керівника ОСББ дізнатись контакти власників житла.

Тим часом, двері вказаної квартири відчинились, і звідти вийшли троє невідомих чоловіків. Помітивши патрульного, один з них застосував фізичне насильство та сльозогінний газ.

«Події розвивались дуже швидко, у мене сильно запекли очі, але я побіг униз за зловмисниками. На щастя, внизу перебував мій напарник, до якого також застосували газ. Разом з небайдужим громадянином їм вдалось затримати одного з підозрюваних», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Максим.

У патрульних медики зафіксували опіки сітківки очей.

За повідомленням прокуратури, нині зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.186 КК України. Особи його спільників встановлюють. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вдячний громадянин Показати IP 24 Жовтня 2017 21:11
По фото бачу, що "генацвале" з сонячної Грузії. Дякую Ющенку і Порошенку за нашу безпеку.
Юрко Показати IP 25 Жовтня 2017 11:27
Тут поліції уважуха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus