USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП на трасі Київ-Ковель: четверо загиблих. ОНОВЛЕНО

9 Серпня 2017 14:46
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Ковель» надійшло до поліції сьогодні, дев’ятого серпня близько опівдня.

За попередньою інформацією, на автодорозі поблизу села Іванівка Сарненського району Рівненської області зіткнулося два автомобілі, унаслідок чого загинуло четверо осіб. Про це повідомляють у прес-службі поліції Рівненщини.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група, експерти, рятувальники та лікарі.

За інформацією поліцейських, які зараз працюють на місці події, стало відомо, що водій «Nissan Qashqai» на смузі зустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Caddy».

Унаслідок ДТП загинули водій та двоє пасажирів кросовера: вагітна жінка та двоє чоловіків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

У салоні «Volkswagen Caddy», крім водія, який загинув на місці події, перебували четверо пасажирів: дружина та троє онуків. Жінка від отриманих травм померла у лікарні. Двох дітей госпіталізували у реанімацію, ще одну — у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

Рух транспортних засобів відновлено. Усі обставини ДТП слідчі з’ясовуватимуть у рамках кримінального провадження.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група, експерти, рятувальники та лікарі.

До слова, траса Київ-Ковель-Ягодин - у списку найаварійніших автошляхів України, у першому півріччі 2017 року тут трапилося 97 ДТП з постраждалими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 9 Серпня 2017 18:56
В кадіку перебувала сім'я Бузянів з Луцька, чоловік з дружиною та троє онуків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus