USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна негода вирує у Польщі: кількість загиблих зросла

15 Серпня 2017 08:54
У Польщі через урагани та буревії, які лютують в країні останні декілька днів, загинуло вже шестеро осіб, майже півсотні отримали поранення.

Як повідомляє «Польське радіо», негода в країні зруйнувала близько тисячі будинків, спустошила 30 гектарів лісів та повалила сім мільйонів кубометрів деревини.

Раніше було відомо, що смертельний буревій забрав життя двох підлітків – 13 і 14 років у місті Сушек. У Поморському воєводстві загинули двоє людей – жінка, на чий будинок впало повалене сильним вітром дерево, і молодий чоловік, на чий намет також впало дерево.

Міністр внутрішніх справ і адміністрації Маріуш Блащак прийняв рішення, що постраждалим від стихії буде виплачена фінансова допомога. На потреби шести тисяч сімей виділено понад сім мільйонів євро.

Сім'ї, які постраждали найбільше, зможуть отримати допомогу від уряду в розмірі близько 4,7 тисяч євро, а в окремих випадках можна буде отримати до 23 тисяч євро залежно від ступеня пошкодження, наприклад, будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2017 09:46
Зі змісту статті дуже тяжко (неможливо) зрозуміти про яку саме негоду йдеться. Це було цієї ночі, вчора чи це та негода яка була кілька днів тому?
777 Показати IP 15 Серпня 2017 12:31
Якби це була газета то можна було б зрозуміти, що вільна колонка яку потрібно заповнити, а так не про що. Завтра ще раз напишуть про негоду в Польщі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus