USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Смертельний ураган у Москві забрав життя 16 людей. Оновлено

30 Травня 2017 10:24
Через ураган у Москві постраждали майже 168 людей, більше ста залишаються в лікарнях.

Про це повідомляє видання «РИА Новости».

Загальне число жертв урагану в Москві і Московській області зросла до 16 людей.

Так, губернатор Московської області Андрій Воробйов заявив про п'ять загиблих в Підмосков'ї в результаті урагану 29 травня. «У нас є постраждалі, п'ятеро людей загинули, в тому числі і одна дитина, 34 шпиталізовані», - сказав він під час засідання обласного уряду.

Пацієнти в основному отримали забої, переломи, черепно-мозкові травми, травми хребта. 108 осіб, у тому числі 22 дитини, досі залишаються в лікарнях. Стан восьми постраждалих оцінюється як важкий.

Також повідомляється, що у результаті урагану виявився пошкодженим дах біля Сенатського палацу на території Московського Кремля.

Крім того, у Москві і області ураган пошкодив один з храмів Підмосков'я - хрест на центральному куполі храму Різдва Богородиці в Королеві вирвало поривом вітру.

Сильна злива з грозами і поривчастим вітром почалася в Москві в понеділок, 29 травня, у другій половині дня. У різних районах міста були зафіксовані випадки падіння дерев і рекламних щитів, одну із зупинок громадського транспорту вирвало із землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
олег Показати IP 30 Травня 2017 11:03
да хай би на місці москви виникла воронка з радіаційною водою, і затягнула туди пуйло зі усією свитою ! А П О К А Л І П С И С ГРЯДЕ!
Олексій до олег Показати IP 30 Травня 2017 11:32
А в моєї дівчини там батько працює багато років він з Луцька з Потебні і разом з ним ще тисячі українців. Так-що Олеже не плутай грішне з праведним.
Андрей до олег Показати IP 30 Травня 2017 12:33
Дэб*л
корінний лучанин Показати IP 30 Травня 2017 12:02
Може коменти закрийте,щоб тваринку не показували відсутність розуму.
! до корінний лучанин Показати IP 30 Травня 2017 15:50
Для того, щоб тваринки не показували відсутність розуму, достатньо тебе в коментах У спам відправляти. А те що в людей ненависть до педераці і моцкви, так це закономірні та зрозумілі речі, - САМЕ ЗЗА ПОРЕБРИКА ВІЙНА ПРИЙШЛА В УКРАЇНУ, САМЕ ЧЕРЕЗ РОСІЯН І В ТОМУ ЧИСЛІ МОСКВИЧІВ ГИНУТЬ НАШІ БРАТИ НА ФРОНТІ. І ТОМУ, ЦІЛКОМ ЗРОЗУМІЛЕ БАЖАННЯ УКРАЇНЦІВ ПОБАЧИТИ НА МІСЦІ МОСКВИ РАДІАЦІЙНУ ВОРОНКУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus