USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Снайпери мешкають у кабміні протягом трьох тижнів?

21 Лютого 2014 08:00
Снайпери, котрі стріляють у майданівців, із початку лютого, ніби, живуть у будівлі на території Кабміну.

Іноді спецпризначенці виїжджають у місто на джипах, - повідомляє ТСН.

"Групу з 10-12 чоловік розмістили в двоповерховому приміщенні, що знаходиться у внутрішньому дворі Кабміну. Члени групи були одягнені в однакову чорну уніформу, мають при собі снайперські гвинтівки, однотипні рюкзаки і захисні окуляри. Військових постійно супроводжували два джипи з тонованими стеклами - чорний "Мерседес-кубик" і срібляста "Тойота Лендкрузер" (реєстраційний номер АА 6623 МА)", - про це zn.ua повідомило джерело в уряді.

Також повідомляють, що спецназівці неодноразово вивантажували і завантажували в авто снайперські гвинтівки, бронежилети і рюкзаки. "20 лютого о 8.45 ранку вся група швидко покинула територію Кабміну і побігла у напрямку до клубу КМ. При собі спецназівці мали снайперські гвинтівки. Їх супроводжував позашляховик (марку розглянути не встиг), який до цих пір на території Кабміну не з'являвся", - повідомило джерело.

"Тойоту Лендкрузер" з номерами АА 6623 МА неодноразово бачили припаркованою біля будівлі Управління "А" Центру спеціальних операцій Служби безпеки України, більш відомого під назвою спецпідрозділ "Альфа". По всій очевидності, автомобіль використовується кимось з керівників "Альфи", оскільки припаркований на місці, де мають право паркуватися працівники управління, що займають керівні посади у цій структурі, пише zn.ua. Нагадаємо, вчора зранку відновилася після ночі затишшя стрілянина на Майдані – снайпери убивають людей. Говорять про 70-100 убитих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 08:19
Я сподіваюсь цих кгб-шних падлюк знайдуть і покарають разом з яником,захарченком,пшонкою, лукаш,портновим,клюєвим і іншими путінськими проститутками. Не можливо спокійно жити і знати, що ці гниди безкарно десь гуляють. Де вони сховаються від народного гніву? В путіна? Ну-ну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus