USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Собака знайшов наркотики в трусах пасажира

26 Січня 2010 13:40

На українсько-білоруському кордоні затримали чоловіка, який намагався провезти в Білорусь більше 200 грамів наркотичної речовини, ховаючи її в трусах.
Про це повідомили у прес-службі  Луцького прикордонного загону.
Чоловіка затримали близько другої години ночі в міжнародному пункті пропуску для залізничного сполучення «Удрицьк», що на українсько-білоруському кордоні на Рівненщині. Прикордонники Луцького загону спільно з митниками затримали громадянина України 24-річного Володимира, який намагався провезти в Білорусь більше 200 грамів наркотичної речовини.
Під час прикордонного-митного контролю поїзда сполученням «Львів – Мінськ» на одного з пасажирів зреагував службовий собака Далас.
Подорожуючий, що проживає на Рівненщині, заперечував , що у нього є якісь заборонені предмети. Враховуючи поведінку та реакцію на нюх собаки, прикордонники вирішили ретельніше оглянути громадянина.
В службовому приміщенні в трусах пасажира виявили пакет з речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору. Володимир \"покаявся\" і розповів, що в місті Рівне він познайомився з чоловіком. Той запропонував швидко заробити:  перевезти в республіку Білорусь пакет з наркотичною речовиною. За роботу мав отримати 150 доларів США. Зізнався, що йшов на це свідомо, знаючи, що перевозить наркотики, але робить це вперше.
Після експертної оцінки речовини молодика чекає кримінальна відповідальність за статтею 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів», по якій йому «світить» від 3 до 8 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus