USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спальний район Луцька тероризує гвалтівник

10 Вересня 2009 11:50
Схоже, у Луцьку завівся сексуальний збоченець. Як стало відомо СіД-ФМ, вчора, 9 вересня, в районі ЛПЗ, у будинку на Бенделіані, 1a, якийсь покидьок знову вчинив спробу згвалтування, – 10 вересня інформують «Волинські Новини».
 
Як розповіли репортерові видання «Сім’я і дім» правоохоронці, які опитували мешканців багатоповерхівки, спроба згвалтування сталася в ліфті десь між 19.00 та 20.00. Втім, негідник знову, на щастя, не довів задуманого до кінця. Оперативники кажуть, що жінки домагався чоловік віком десь 35-40 років із слідами віспи на обличчі. Те, що сталося, підтвердив і начальник Луцького міськвідділу УМВС України на Волині Роман Крохмаль. Він повідав, що чоловік ішов за дівчиною, котрій десь років 25, ще з вулиці. Він зайшов за нею у під’їзд та в ліфт. Зі слів пана Крохмаля, попутник став до неї чіплятися з різними проханнями, а потім взявся домагатися неприродним способом. Інших подоробиць головний міліціянт Луцька не розповідає, посилаючись на те, що триває слідство і вони бояться злякати злочинця. Нагадаємо, що 8 вересня, в районі ЛПЗ, в парку «Дубки» негідник також вчинив спробу згвалтування 10-річної дівчинки, коли школярка поверталася зі школи. Дитина, як одна в батьків, зараз у лікарні, адже кривдник зламав їй ніс та дуже побив. До речі, правоохоронці у цьому випадку розшукують також чоловіка віком 35-40 років, зростом приблизно 170 сантиметрів, який був одягнутий у все сіре і мав світле волосся і довгу гривку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Знаючий Показати IP 10 Вересня 2009 12:09
прибити гада треба за те, що по нашому районі лазить
Deputat Показати IP 10 Вересня 2009 12:42
Ta ce z Kozura! Agituje za sebe vyborciv v nepryrodnij sposib!!!
Аlex Показати IP 10 Вересня 2009 16:54
Мудак ти Депутат. Рахунки з Козюрою зводь в його темі. А тут нелюд нападая на дітей і дівчат. І ти ще шуткуєш над цим.
Ладомир Показати IP 10 Вересня 2009 23:58
Звісно що гвалтівників треба ловити. Пане Крохмалю, а що там на рахунок пограбування офісних приміщень на Д.Галицького біля "Динамо"? Щось до ваших слідчих не достукаєшя. Сидиш біля патрульного і чекаєш. Мінімум відчуваєш себе як йдеш на прийом до депутата. Чи зараз для тих хто на держроботі працює записуватись треба? (для народу служите панове як ніяк). Совість майте робіть вже шось. З нас вже недіючої влади вистачає, по самі гланди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus