USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Співзасновника «Глобальної система тренінгів» Флетчера арештували у Києві із застосуванням «рукопашки»

25 Листопада 2008 13:15

Співробітники СБУ, бійці спецпідрозділу «Беркут» та працівники Управління боротьби з економічною злочинністю Голосіївського райуправління ГУ МВС України в Києві були змушені вчора застосувати прийоми рукопашного бою під час затримання організатора тренінгів «Як стати мільйонером» громадянина США Роберта Флетчера та 4-х його озброєних охоронців, які «були агресивно налаштовані». Про це 25 листопада повідомляють «Волинські Новини».

За інформацією УНІАН  про це розповіли у Центрі громадських зв’язків Управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Київ. Як уточнили в ЦГЗ, затримання відбулося 23 листопада приблизно о 4.00 у виставковому центрі, який розташований біля метро «Лівобережна» після завершення Робертом Флетчером проведення чергового «тренінгу».
При цьому в столичній міліції зазначили, що у чотирьох охоронців Роберта Флетчера була вогнепальна зброя, в одного з них навіть карабін перебував на бойовому взводі, тобто у ствольній коробці був набій. Його було затримано за підозрою у заволодінні коштами українських громадян.
Як повідомив начальник Головного управління МВС України в місті Києві Віталій Ярема, «за нашою інформацією, сума коштів, зібрана з громадян Робертом Флетчером, перевищує 10 мільйонів доларів».
Стосовно Роберта Флетчера (1963 року народження) порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статті 190 частини 4 Кримінального кодексу України.
У ході розслідування кримінальної справи встановлено, що восени 2006 року Роберт Флетчер створив товариство з обмеженою відповідальністю «Глобальна система тренінгів», у якому він виступив співзасновником. Діяльність товариства зводилася до проведення тренінгів, які зазвичай відбувалися у нічний час. Під час них Роберт Флетчер, який видавав себе за успішного мільйонера, розповідав про різноманітні інвестиційні проекти, за рахунок яких можливо збагатитися, і роз’яснював: чим більше коштів буде інвестовано – тим більший прибуток.
Під час проведення тренінгів зі слухачами підписувалися договори позики та спільної діяльності під обіцянку виплати від 20 до 300% річних і отримувалися кошти готівкою під розписки, а в деяких випадках – по прибуткових касових ордерах.
До речі, як стати мільйонером, Роберт Флетчер вчив і лучан, про що писали «Волинські Новини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 25 Листопада 2008 13:36
Накінець люди поняли що це ЛОХОТРОН!
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 21:41
До речі, як стати мільйонером, Роберт Флетчер вчив і лучан...http://volynnews.com/out.php?url=Як стати мільйонером - сцилка рулить ))
вендета Показати IP 26 Листопада 2008 21:42
посидит в наших обезьянниках,а когда его топустят побежит пешком в штаты-лохов разводить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus