USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США атакував потужний шторм: загинули журналісти

29 Травня 2018 08:28
На штат Флорида 28 травня обрушився субтропічний шторм Альберто. Жертвами стихії стали двоє представників телеканалу NBC.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Національний центр по спостереженню за ураганами США.

Субтропічний шторм «Альберто», який зародився в Мексиканські затоці, досягнув прибережної частини Сполучених Штатів, в районі північної частини штату Флорида. Він приніс із собою потужні поривчасті вітри та сильні зливи, які поступово просуваються на північ, углиб американського континенту. Максимальна швидкість вітру досягає 72 кілометрів на годину.

Як зазначається, у результаті падіння дерева на машину загинули двоє журналістів NBC News. В компанії уточнили в компанії, це були ведучий новин і оператор.

Додамо, напередодні в Алабамі, Флориді та Міссісіпі ввели надзвичайний стан.

Як повідомлялося, ураган "Альберто" може завдати шкоди регіону в розмірі 1 млрд доларів. Згідно з даними, регіону може бути завдано шкоди на суму від 400 до 500 мільйонів доларів, включаючи пошкодження автомобілів і будинків. Ще 600 мільйонів доларів може бути втрачено через зниження активності туристів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Травня 2018 11:48
А на Азовськом морі що робиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus