USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стіна луцького будинку обвалилась через кабелі провайдерів. Фото

4 Грудня 2017 14:24
Причиною обвалу частини стіни будинку №10, що по проспекту Молоді, стали численні кабелі інтернет-провайдерів, які без відповідних дозволів протягнули між будинками.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова ОСББ будинку, депутат Петро Бойко.

З його слів, будинок не є аварійним і загрози життю мешканців наразі немає. Натомість обвал частини стіни трапився через протягнені кабелі.

«Коли я став головою ОСББ, я не давав нікому згоди тягнути кабелі від будинку до будинку. Пішов сніг, який ліг на ці кабелі і вони під вагою вирвали частину стіни разом з кріпленням», - коментує депутат.

В результаті інциденту частина стіни пошкодила кросовер, який стояв поруч. Проте, зі слів Петра Бойка, авто було припарковане в неналежному місці.

«Треба обрізати ті кабелі, але до кого не дзвоню, всі кажуть, що це не їхній. Ні «Укртелеком», ні «Датагруп», ні «Телесвіт»…», - каже депутат Бойко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
гість Показати IP 4 Грудня 2017 14:33
А якби на людину впала та стіна, що тоді говорили б, людина не там ходить??? Хто власнику авто буде компенсовувати ремонт???
Страхова до гість Показати IP 5 Грудня 2017 09:07
Компенсувати може КАСКО !
ОСББ Показати IP 4 Грудня 2017 14:45
А договори про відшкодування понесених витрат та утримання будинку хто підписував, не Бойко часом? І які для цього потрідні дозволи?
Осбб2 Показати IP 4 Грудня 2017 15:39
Ще тупішого пояснення що кабелі спровокували обвал стіни ще не чув...кабелі мають таку вагу що все руйнують...а голова теж виправдовується дивно якщо ж нічиї кабеля то чого не зняв....вся ця історія тупе виправдовування для ду?нів
Коза до Осбб2 Показати IP 5 Грудня 2017 09:20
Уявіть собі - кабелі руйнують стіни. І причина не тільки у снігу, а й у вітрі. Анкери, на яких тримаються кабелі, просто виривають цеглу своїм коливанням. Це робиться не за день і два. Хоча на деяких будинках бачила місця з вирваною цеглою поряд з анкерами - мабуть, не перший раз ведуть кабелі. А взагалі частіше їх чіпляють на стояки вентиляції, а не на зовнішню стіну - але будинок таки руйнується.
666 Показати IP 4 Грудня 2017 16:06
Від снігу стіна впала! Дивно що будинок ще стоїть!!!
Калинонька Показати IP 4 Грудня 2017 16:10
Кабелі самі не провокують, а сніг + волога = додаткове навантаження можуть сповокувати руйнацію частини кладки капітальної стіни. Взнати якого провайдера повітряні лінії важковато.... але найдієвіший спосіб і, направду, - демонтувати. Тоді активно працюють споживачі надання послуг з інтернету- я плачу а де послуга.
111 Показати IP 4 Грудня 2017 17:09
"спровокування руйнації частини кладки капітальної стіни" лежить на совісті будівельників. Хто зараз скаже що вони там не заклали не домішали? "авто було припарковане в неналежному місці" - Бойко, свистни в болт там дірка є.
Qwert Показати IP 5 Грудня 2017 07:04
А часом воно не на газон стоїть?
НАБУ Показати IP 5 Грудня 2017 17:00
Перевірити дозволи на проведення повітряних мереж по цілому місту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus