USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку через незаконне будівництво фітнес-центру затопило підвали

1 Липня 2016 10:59
Навести лад поблизу незаконного будівництва просять мешканці будинку по проспекту Молоді, 10. Йдеться про сумнозвісний фінтес-центр, який почали будувати без жодних погоджувальних документів.

Про це стало відомо під час засідання 10 сесії Луцької міської ради вчора, 30 червня.

Так, депутат Петро Бойко в своєму запиті нагадав про скандальне будівництво підприємця Алли Мальцевої.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло раніше, що по проспекту Молоді, між будинками 8 і 10, відбувається будівництво. Втім, що там має бути – ніхто не знав, адже проект будівництва не бачили ні заступник мера, ні архітектор міста. Задля того будівництва підприємець навіть самовільно зайняла частину дитячого майданчика.

Згідно з пред'явленими документам, приватний підприємець Алла Мальцева мала дозвіл для переобладнання одноповерхової їдальні під фітнес-центр для учнів та студентів. Улітку минулого року ця будівля вже мала два поверхи. Мешканці прилеглих будинків не раз зверталися з проханнями зупинити це будівництво.

Як повідомив Петро Бойко, в результаті цього будівництва затопило підвали прилеглого будинку, оскільки труби завалені сміттям та відходами, подвір’я навколо – захаращене, жодного благоустрою на території немає. Відтак, лучани просять навести лад на цій території.

Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сусідка Показати IP 1 Липня 2016 14:09
Мало того, там постійно безхатьки бродять, а місцева "еліта" ходить зливати потреби. Збоку дитячий майданчик, на якому гидко бути! На жарі це все парує, а навколо купи сміття з обох сторін двору.
сусід до сусідка Показати IP 1 Липня 2016 16:30
і що сміття привезли з лпз і бомжі звідти ж приіхали? А нам замість фітнесу потрібні БУХАЛІВКИ! -ригалівки
Лучанка Показати IP 2 Липня 2016 10:45
Нехай би швидше добудували і я б в спорт зал туди ходила. Я не розумію людей які проти.
Вова Показати IP 4 Липня 2016 22:34
А скажіть будь ласка в Луцьку е якесь законне будівництво а то кожного разу незаконне, незаконне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus