USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд на Волині: у Луцьку пенсіонер ледь не вбив знайомого лопатою

15 Травня 2013 19:06
Чоловіка, який накинувся на знайомого з лопатою і ледь не порубав йому голову, судять у Луцьку. Про це повідомляє «Під прицілом».

Пенсіонер, будучи напідпитку, посперечався зі знайомим чоловіком. У коридорі свого будинку під час суперечки він вихопив садову лопату та почав нею бити скло у дверях спальні. Саме за цими дверима і заховався його «опоненет». Тож, розбивши скло, він чимдужче «вдарив лопатою чоловіка, поціливши йому в голову.

Унаслідок удару постраждалий отримав тілесні ушкодження. Лікарі кажуть це - косо-горизонтальний рубець з запавшою поверхнею в центрі лобної ділянки, він, мовляв, належить до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Невдовзі правоохоронці по факту нанесення легких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження за статею 125 ККУ.

На суді чоловік повністю розкаявся. Однак постраждалий відмовився від обвинувачення, тож кримінальне провадження проти розбишаки з лопатою закрили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus