USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Силовики роздягли, облили водою і обстріляли гумовими кулями двох хлопців

20 Січня 2014 08:08
"Беркут" роздягнув і облив холодною водою двох хлопців, а потім змусив через барикади бігти їх голими на Майдан.

Про це повідомляє журналіст 5 каналу Андрій Ковальов у своєму Facebook.

Силовики хлопців спіймали на Грушевського, повідомляє журналіст. "Їх роздягли, били, обливали водою, а потім пустили голими бігти через барикади до євромайдану. Зараз їх одягнули і лікують в приміщенні Інституту української мови", - повідомляє Ковальов.

Хлопців витягли вночі з будинку на Музейному провулку, а самі вони - будівельники з Кіровограда, пише журналіст.

Поки хлопці бігли, їх використовували як живі мішені - розстрілювали в спину з помпових рушниць, передає кореспондент INSIDER. Те, що ви бачите - це сліди від великокаліберних гумових куль.


Окрім того, як пише Українська правда, працівники міліції роздягли, обстріляли резиновими кулями та побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків на вулиці Грушевського.
Про це, мовляв, повідомили самі постраждалі.
"Беркут" зайшов, роздів, вигнав (з кімнати, де спали будівельники) до себе і почали лупить. Беспрєдєл!", - заявив один з будівельників.
Інший уточнив, що їх били руками та ногами.
Після того, як силовики познущалися над чоловіками, вони відпустили їх до учасників мітингу, які знаходилися поблизу стадіону "Динамо".
Після щодонедільного віче опозиції в Києві мітингувальники, серед яких були й радикально налаштовані активісти, пішли пікетувати Верховну Раду, але наштовхнулися на кордон силовиків біля стадіону імені Лобановського. Почалися сутички радикалів з силовиками.
Активісти підпалювати автівки міліції. Ті у свою чергу застосували водомети та резинові кулі. З обох сторін є поранені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бла-бла Показати IP 20 Січня 2014 12:45
В такій ситуації слова просто зайві....Як кажуть" одни мысли и те матом"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus