USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Теракт у Кабулі: підтвердили смерть семи українців

22 Січня 2018 09:26
Кількість загиблих громадян України в результаті теракту в Кабулі збільшилася до 7 осіб. Про це повідомив надзвичайний та уповноважений посол України в Таджикистані та Афганістані Віктор Нікітюк, інформує "112 Україна".

"На сьогоднішній день підтверджено загибель 7 громадян України. Дані щодо усіх них у нас є. Усізагиблі працювали в афганській авіакомпанії Kam Air і проживали в готелі InterContinental", - зазначив Нікітюк.

Він додав, що зараз український консул в Афганістані повинен оформляти документи для повернення загиблих українців в Україну.

Нагадаємо, ввечері 20 січня кілька людей із вогнепальною зброєю та гранатами увірвалися в готель Intercontinental Hotel в Кабулі та відкрили вогонь по його гостях. За словами місцевої влади, внаслідок теракту загалом загинули 18 осіб, з яких 14 – іноземці. Раніше ЗМІ повідомляли про загибель 9 українців, натомість очільник МЗС Павло Клімкін підтвердив загибель лише 6 наших співвітчизників. За даними місцевих ЗМІ, відповідальність за напад на готель взяв на себе "Талібан".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus