USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трактор протаранив міліцейський фургон конвоїрів. ФОТО

9 Квітня 2010 16:33
У центрі Луцька комунальний трактор зіткнувся із міліцейським автомобілем, який перевозив затриманих до суду.

Про це повідомляє , - повідомляє «Волинська правда» .
Аварія трапилася на вулиці Винниченка, де бічна дорога виходить на головну поблизу річки Сапалаївки. За словами свідків, трактор врізався в автомобіль міліціонерів.

Потерпілих немає. Постраждала хіба що кабіна автофургону ГАЗ із затриманими. Їх у кайданках у супроводі конвоїрів пересадили в інший міліцейський УАЗ.

Журналістам на місці аварії правоохоронці були не раді. Більше того: конкретно пояснили, що фото побитого авто - не для очей читача. Аргументували це тим, що автомобілі одразу після аварії фіксувати на камеру заборонено.

Коментар погодився дати Сказав небагато, лише зауважив, що «У постраждалому транспортному засобі знаходилися затримані, яких везли до суду. Обставини аварії з’ясовуватимуть представники ДАІ», - прокоментував пригоду начальник Луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2010 17:11
Напевно трактор перевищив швидкість. Ганяють як сумашедші...
ViP Показати IP 10 Квітня 2010 08:29
Напевно хотіли втечу організувати! :)
маруся Показати IP 10 Квітня 2010 11:10
народ, там же живі, хоч в заручниках, люди! вони неушкоджені?тракторист або пяний був, або вирішив сам помстится. все=одно - труба йому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus