USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Троє волинян «під градусом» після переходу дороги опинилися в лікарні

26 Червня 2009 10:32
Більшість автоаварій за участю пішоходів на Волині трапляються з їхньої вини і коли люди перебувають в нетверезому стані. Про це 26 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
За повідомленням інспектора відділення ДАІ міста Луцька Андрія Тонконога, у середу, 24 червня, приблизно о 23.15, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в селі Переспа Рожищенського району трапилася ДТП за участю автомобіля «Деу-Ланос» під керуванням жителя Луцька 1984 року народження. Як з’ясувалося, скоєно наїзд на трьох пішоходів, які переходили автодорогу поза пішохідним переходом. У результаті ДТП люди отримали тілесні ушкодження і були доставлені в Рожищенську ЦРЛ. Ними виявилися жителі села Переспа 1965, 1976 та 1985 року народження, які переходили проїжджу частину поза пішохідним переходом та у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок чого отримали тілесні ушкодження різних ступенів важкості. Внаслідок ДТП автомобіль зазнав механічних пошкоджень.
 
За словами Андрія Тонконога, дотримання правил переходу проїжджої частини у встановлених для цього місцях дуже важливе для пішоходів. Адже більшість автоаварій за їхньою участю  трапляються з вини самих постраждалих і коли вони перебувають в нетверезому стані. Разом із тим дотримуватися швидкісних режимів і бути обачними під час керування транспортними засобами у темну пору доби мають і водії, – наголосив інспектора відділення ДАІ міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімус Показати IP 26 Червня 2009 12:57
кожен день бачу як за 10-30 метрів від пішоходних переходів всякі спритники перебігають дорогу, створюючи при цьому аварійні ситуції! А потім, вони ж, читаючи новини про те шо травмованого чергового пішохода, грішать на водіїв "понакупляли прав і їздять!!"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus