USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Цигаркові» контрабандисти активізувалися

4 Січня 2012 11:21
Чоловіків з 10 ящиками білоруських цигарок «Магнат» наряд прикордонників зупинив на березі річки Західний Буг.
Про це повідомив Олег Личковський у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Чотирьох українців з вантажем цигарок затримали поблизу кордону з Польщею прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону. Із собою порушники прихопили й гумовий човен, щоб переправити вантаж річкою.
Щодо затриманих правоохоронці склали адміністративні документи.
Нагадаємо, що це вже не перший випадок спроби контрабанди цигарок в цьому році. Нещодавно прикордонники цього ж загону знайшли 83 ящики цигарок, які намагались переправити через державний кордон за допомогою двох човнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прикордонник Показати IP 4 Січня 2012 20:43
Молодці захисники кордону, таки вговорили постійних клієнтів-перекидчиків скинутись на "результат", щоб було чим гордитись, щоб було з що отримувати подяки. Не соромно писати за такі "Досягнення", коли майже кожну ніч на Висоцьку працює дві-три бригади, які за раз переправляють 100 - 150 ящиків. Написали б краще, що Богу дякувати погода сприяє переправці - сніг не йде - слідового режиму немає, гроші тічуть рікою.
макс Показати IP 5 Січня 2012 00:06
ДА УЖ-ДЛЯ ПОКАЗУХИ,ОНИ МАСТАКИ,И ВЗЯТКИ БЕРУТ ПРОФЕСИОНАЛЬНО,КАКОЙ НАЧАЛЬНИК,ТАКИЕ И ПОДЧИНЕННЫЕ-ЭХ БЫ БАЦЬКА НА МЕСЯЦ,СИДЕЛИ БЫ ГОЛУБКИ И КОЗЫРЕМ НЕ КИДАЛИСЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus